Website onderhoud Westland

Is uw website klaar? Vergeet niet het website onderhoud!

Onderhoud van uw website

Voor een website is het erg belangrijk dat deze continue up-to-date blijft. De online wereld staat namelijk nooit stil en daarom moet uw website dat ook niet doen. Stil staan is in dit geval gelijk aan achteruitgang. Het is van groot belang dat het onderhoud van uw website op een goede manier wordt uitgevoerd. Aanpassingen maken en updaten van uw website kunnen namelijk bepaalde risico’s met zich mee brengen. Daarom wil ik u graag helpen om deze risico’s te ontnemen.

 

Website onderhoud Westland, wat krijgt u erbij?

WordPress updates

Het updaten van WordPress moet altijd gebeuren! Want het up-to-date blijven van uw WordPress is van groot belang voor de veiligheid van uw site. Wanneer ik deze update’s uitvoer controleer ik ook altijd of alle plug-ins goed blijven werken!

Plug-in updates

Elke WordPress website maakt gebruikt van verschillende plug-ins. Het is ook belangrijk om deze plug-ins regelmatig bij te werken, zodat u website altijd blijft functioneren. Ik check regelmatig of er update’s beschikbaar zijn.

Thema updates

Uw website is gebouwd op basis van een thema, ook deze hebben update’s! U raad het al, deze moeten ook bijgehouden worden om goed te kunnen blijven functioneren met uw WordPress versie en plug-ins.

Pagina controles

Naast de belangrijke update’s controleer ik ook regelmatig al uw pagina’s of deze nog naar behoren functioneren. U ziet vast wel is op andere sites de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden.” Dit is een grote reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Ik zorg ervoor dat dit op uw site niet gebeurt!

SEO updates

Door uw SEO instellingen regelmatig te verbeteren en aan te passen verhoogt u de kans dat uw positie in Google behoud. Bij deze onderhoudsservice controleer ik regelmatig of uw sites nog gebruik maken van de nieuwste zoektermen.

Kleine site aanpassingen

Uw website is eigenlijk nooit af. Er zullen vaak situatie’s komen dat u kleine aanpassingen wilt maken aan uw site. Dit kan gaan om teksten, afbeeldingen, de indeling of technische aanpassingen. Deze aanpassingen maken kunnen voor u soms uren kosten, maar kunnen door mij vaak binnen 5 minuten worden uitgevoerd! Mochten uw gewenste aanpassingen meer tijd kosten dan 30 minuten, dan zullen we in overleg de bijkomende kosten bespreken.

Backups

Het regelmatig maken van backups is erg belangrijk voor het behoud van uw website. Deze moet regelmatig uitgevoerd worden zodat er bij problemen snel de website kunnen herstellen dankzij deze backup!

Website beveiliging

Ik zorg ervoor dat uw website regelmatig gemonitord word. Door regelmatig de juiste veiligheid-controles uit te voeren kunnen we de risico’s van externe gevaren beperken. Mocht er toch een probleem van buitenaf komen zal ik ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost.

Bent u geinteresseerd in een website?

Twijfel dan niet en neem gerust contact met mij op! Dan kunnen we er samen voor gaan zorgen dat er een mooie website wordt gemaakt waar u trots op kan zijn! Geheel vrijblijven kunnen we tijdens een bakkie koffie de uw behoeftes en wensen bespreken! Contact op nemen kan heel gemakkelijk via mail, telefoon of gewoon whatsapp!

 

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.