Website laten maken Westland

Uniek ontworpen website laten maken vanuit het westland

Op korte termijn een website laten maken vanuit het Westland?

Daar kan Menno van Paassen u goed mee helpen! Ik heb al jaren ervaring in het bouwen van WordPress websites. Een WordPress website kan u laten maken vanuit mijn kantoor in het Westland, De Lier. Alle websites die ik ontwerp en ontwikkel zijn 100% maatwerk. Wanneer u investeert in een website, wilt u wel dat u iets unieks krijgt. Geen websites die van de plank worden getrokken, maar op maat gemaakte pagina’s die aansluiting vinden met uw doelgroep. Hierdoor ontstaat er creatieve vrijheid die uw website echt speciaal kan maken!

Laat uw website uw bedrijf naar het volgende niveau tillen

Door een op maat gemaakte wordpress website door mij laten bouwen kan uw bedrijf beginnen met groeien! Heeft u op dit moment een website die niet meer past bij het bedrijf? Of is er nog geen website? De concurrentie loopt u dan waarschijnlijk voor, dus is het tijd om in actie te komen! Een nieuwe site kan voor meer bezoekers en nieuwe klanten gaan zorgen. Ik kan u hiermee helpen! Menno van Paassen heeft al veel ervaring met het bouwen van professionele en goedwerkende websites.

Wilt u samen uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

De voordelen van een website laten maken vanuit het Westland

Website onderhoud

Nadat u een goede website in de lucht heeft staan is het onderhoud van uw website ook erg belangrijk. Wanneer er niks met een website gebeurt is dit slecht voor de staat van de website. Ook de SEO en veiligheid kunnen hier op achteruit gaan. Lees meer over het onderhouden van uw website.

Geen fabriekswerk

Voordat ik begin met het bouwen van een website maak ik altijd eerst een ontwerp voor de homepagina van uw site. Aan de hand van deze pagina borduren we de rest van de website voort. Hierdoor ontstaat er een stijl die we op iedere pagina door kunnen voeren. De website zal als een geheel gaan vormen en komt professioneel over op uw bezoekers!

Mobiel vriendelijk

Naast een ontwerp maken voor uw site is het uiteraard ook belangrijk om te denken aan hoe dit er uit gaat zien op mobiele telefoon. Tegenwoordig worden de meeste pagina’s van uw site via de mobiele telefoon bekeken. Daarom is de mobiele weergave van uw site misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk op dekstop!

 

Gemakkelijke toegang tot uw website

Wilt u niet iedere keer te hoeven bellen om een aanpassing te laten maken op uw website? Vanuit het westland zorg ik ervoor dat uw website volledig te bereiken is via een gemakkelijk CMS, namelijk WordPress. Dit is een systeem wat over de hele wereld wordt gebruikt, en dus ook door u!

Veilige website laten maken

Iedere website die ik aflever moet veilig zijn. Ik zorg ervoor dat er voldoende veiligheid maatregelingen zijn genomen. Daarnaast zorg ik ook voor een HTTPS verbinding. Dit zorgt ervoor dat er een slotje voor uw domeinnaam komt te staan.

 

Zoekmachine optimalisatie

Zodra uw website live staat, wilt u natuurlijk ook gevonden worden met deze website. Ik zal ervoor zorgen dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn zodat uw wordt gevonden in Google. Door de juiste zoektermen te gebruiken komen nieuwe klanten uw richting op!

Website laten maken westland, hoe werkt dat?

1. Doelstelling en Waardes

Om erachter te komen waar uw nieuwe website aan moet voldoen starten we met het achterhalen van uw bedrijfswaardes. Want, waar staat uw bedrijf eigenlijk voor? Vervolgens willen we weten wat u wilt bereiken met het vernieuwen van uw website? Wat zijn de nieuwe doelen?

2. Informatiestructuur

Nu we het doel van de website weten is het tijd om na te gaan denken over een duidelijke informatiestructuur. Hoe is uw website op dit moment opgebouwd, en hoe kunnen we dit verbeteren? Door van te voren goed na te denken over de indeling van de pagina’s kunnen we een prettige gebruikerservaring creëren.

3. Visueel ontwerp

Vervolgens is het tijd om een visuele stijl te bepalen. Door dit proces samen te doorlopen kunnen we een stijl vinden die bij uw bedrijf past. De stijl is erg belangrijk om uw klanten aan u te binden. Aan de hand van de wensen of een visueel voorbeeld kan de volgende fase van start gaan.

4. Website bouwen

De tijd om te beginnen met het bouwen van de website is aangebroken. Hier begin ik altijd met het maken van de home pagina in de gewenste stijl die besproken is. Na goedkeuring op deze pagina kan ik verder gaan om deze stijl uit te rollen over de andere pagina’s.

5. Website publiceren

Nadat de website helemaal afgemaakt is, en alle wensen zijn vervuld kan de website gepubliceerd worden! Op dit moment is de website volledig gevuld met alle content en zijn alle pagina’s aan elkaar gekoppeld. Maar het proces is hierbij nog niet afgelopen, we gaan nu namelijk starten met de optimalisatie.

6. Website optimaliseren

Wanneer de website gepubliceerd is, is het werk nog niet klaar. Dit is hét moment om de website te verbeteren, op gebied van SEO, snelheid en structuur. Aan de hand van de analytics gaan we ook na de publicatie van de site nog werken aan het verbeteren van de nieuwe site.

mijn samenwerkingen

Deze klanten gingen u voor om door mij een website te laten maken

Bent u geïnteresseerd geraakt over mijn diensten?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!