Webshop laten maken Westland

Is uw winkel nog niet online?

Mist u daardoor klanten en omzet?

 

Menno van Paassen helpt u om uw producten online te verkopen door middel van een nieuwe webshop.

Waarom moet u een webshop laten maken in het Westland?

Het grote voordeel van een webshop ten opzichte van een fysieke winkel is dat uw webshop altijd geopend is. Hierdoor biedt u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een aankoop bij uw bedrijf te doen. Daarnaast is uw webshop niet gebonden aan een locatie en breid u gemakkelijk uw klantenkring uit. Door een webshop te laten maken in het Westland is dat mogelijk!

Ik denk strategisch na over de inhoud, gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp van uw nieuwe webshop. Uw webshop moet dezelfde professionaliteit uitstralen als uw bedrijf. Dit maakt het verschil tussen uw bedrijf en uw concurrenten.

Menno van Paassen levert op maat gemaakte WordPress webshop. Geen standaard thema’s, maar een uniek ontwerp. Met de WooCommerce integratie kan u eenvoudig al uw producten beheren. Met mijn systeem kan eenvoudig aanpassingen maken aan uw website zonder de hulp van een expert! Bekijk alle functionaliteiten!

Deze klanten zijn u voor gegaan.

Wat maakt mij uniek als desinger?

Een webshop laten maken in het Westland kan bij Menno van Paassen! Met mijn sociale, werklustige en creatieve houding kan ik voor verrassende oplossingen zorgen.

 

Ik kan goed aanvoelen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door mijn open houding en het vermogen om mij in andere mensen te verplaatsen kan ik snel bepalen waar de knelpunten liggen.
Hard werken is iets wat ik vanaf jongs af aan heb mee gekregen. Dit werk kan ik gelukkig iedere dag met veel plezier uitvoeren. Daarom ga ik bij iedere opdracht voor de volle 100% om het beste resultaat te halen.
Niet binnen lijntjes denken, dat is iets wat bij mij past. Mijn oplossingen zijn nooit voor de hand liggend. lk vind het belangrijk om een passend ontwerp te maken wat aansluit bij uw bedrijf en ook opvalt!

Mijn proces

Uw webshop laten maken vanuit het Westland door Menno van Paassen. Bekijk hier het proces waarmee ik uw nieuwe webshop bouw.

1.Doelen en wensen

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we er samen achter waar de behoeftes liggen. Hierdoor kunnen we doelen en wensen in kaart brengen. Vervolgens kan er een offerte opgesteld worden.

2. Informatiestructuur

Hoe is uw website op dit moment opgebouwd, en hoe kunnen we dit verbeteren? Door van te voren goed na te denken over de indeling van de pagina’s kan ik een prettige gebruikerservaring creëren.

3. Visueel ontwerp

Ik ontwerp een stijl die goed aansluit bij uw bedrijf. Daarbij stel ik uw mening erg op prijs en vraag ik op meerdere momenten om feedback. Zodra het ontwerp akkoord is begin ik met bouwen van de website.

4. Website bouwen

Is deze fase bouw ik alle pagina’s van uw nieuwe website. Wanneer deze zijn gevuld besteed ik ook aandacht aan de vindbaarheid, snelheid en veiligheid van de website. Uw gloednieuwe website is klaar voor gebruik!

Samen met een freelance designer uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Webshop laten maken in het Westland? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.