Webshop laten maken Westland

Converterende webshop laten maken vanuit het westland

Op korte termijn een webshop laten maken vanuit het Westland?

Ik, Menno van Paassen kan u daar goed mee helpen! Dankzij mijn jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress Webshops en websites help ik u graag! Een WordPress webshop kan u laten maken vanuit mijn kantoor in het Westland, De Lier. De webshops die ik ontwikkel zijn allemaal 100% maatwerk. Dus wanneer u kiest om te investeren in een webshop, krijgt u zeker iets unieks. Geen webshops die van de plank worden getrokken, maar op maat gemaakte pagina’s die aansluiting vinden met uw doelgroep. Hierdoor ontstaat er creatieve vrijheid die uw webshop echt speciaal kan maken!

Laat uw webshop uw bedrijf naar het volgende niveau tillen

Door een op maat gemaakte wordpress webshop door mij laten bouwen kan uw bedrijf beginnen met groeien! Heeft u op dit moment een webshop die niet meer past bij het bedrijf? Of is er nog geen webshop? De concurrentie loopt u dan waarschijnlijk voor, dus is het tijd om in actie te komen! Een nieuwe webshop kan voor meer bezoekers en nieuwe klanten gaan zorgen. Ik kan u hiermee helpen! Menno van Paassen heeft al veel ervaring met het bouwen van professionele en goedwerkende webshops.

Wilt u samen uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe webshop gaan werken!

De voordelen van een webshop laten maken vanuit het Westland

Webshop onderhoud

Nadat u een goede webshop in de lucht heeft staan is het onderhoud van uw webshop ook erg belangrijk. Wanneer er niks met een webshop gebeurt is dit slecht voor de staat van de webshop. Ook de SEO en veiligheid kunnen hier op achteruit gaan. Lees meer over het onderhouden van uw webshop.

Geen fabriekswerk

Voordat ik begin met het bouwen van een webshop maak ik altijd eerst een ontwerp voor de homepagina van uw site. Aan de hand van deze pagina borduren we de rest van de webshop voort. Hierdoor ontstaat er een stijl die we op iedere pagina door kunnen voeren. De webshop zal als een geheel gaan vormen en komt professioneel over op uw bezoekers!

Mobiel vriendelijk

Naast een ontwerp maken voor uw site is het uiteraard ook belangrijk om te denken aan hoe dit er uit gaat zien op mobiele telefoon. Tegenwoordig worden de meeste pagina’s van uw webshop via de mobiele telefoon bekeken. Daarom is de mobiele weergave van uw webshop misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk op dekstop!

 

Gemakkelijke toegang tot uw webshop

Wilt u niet iedere keer te hoeven bellen om een aanpassing te laten maken op uw webshop? Vanuit het westland zorg ik ervoor dat uw webshop volledig te bereiken is via een gemakkelijk CMS, namelijk WordPress. Dit is een systeem wat over de hele wereld wordt gebruikt, en dus ook door u!

Veilige website laten maken

Iedere webshop die ik aflever moet veilig zijn. Ik zorg ervoor dat er voldoende veiligheid maatregelingen zijn genomen. Daarnaast zorg ik ook voor een HTTPS verbinding. Dit zorgt ervoor dat er een slotje voor uw domeinnaam komt te staan.

 

Zoekmachine optimalisatie

Zodra uw webshop live staat, wilt u natuurlijk ook gevonden worden met deze webshop. Ik zal ervoor zorgen dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn zodat uw wordt gevonden in Google. Door de juiste zoektermen te gebruiken komen nieuwe klanten uw richting op!

Webshop laten maken westland, hoe werkt dat?

1. Doelstelling en Waardes

Om erachter te komen waar uw nieuwe webshop aan moet voldoen starten we met het achterhalen van uw bedrijfswaardes. Want, waar staat uw bedrijf eigenlijk voor? Vervolgens willen we weten wat u wilt bereiken met het vernieuwen van uw webshop? Wat zijn de nieuwe doelen?

2. Informatiestructuur

Nu we het doel van de website weten is het tijd om na te gaan denken over een duidelijke informatiestructuur. Hoe is uw webshop op dit moment opgebouwd, en hoe kunnen we dit verbeteren? Door van te voren goed na te denken over de indeling van de pagina’s kunnen we een prettige gebruikerservaring creëren.

3. Visueel ontwerp

Vervolgens is het tijd om een visuele stijl te bepalen. Door dit proces samen te doorlopen kunnen we een stijl vinden die bij uw bedrijf past. De stijl is erg belangrijk om uw klanten aan u te binden. Aan de hand van de wensen of een visueel voorbeeld kan de volgende fase van start gaan.

4. Webshop bouwen

De tijd om te beginnen met het bouwen van de webshop is aangebroken. Hier begin ik altijd met het maken van de home pagina in de gewenste stijl die besproken is. Na goedkeuring op deze pagina kan ik verder gaan om deze stijl uit te rollen over de andere pagina’s.

5. Webshop publiceren

Nadat de webshop helemaal afgemaakt is, en alle wensen zijn vervuld kan de webshop gepubliceerd worden! Op dit moment is de webshop volledig gevuld met alle content en zijn alle pagina’s aan elkaar gekoppeld. Maar het proces is hierbij nog niet afgelopen, we gaan nu namelijk starten met de optimalisatie.

6. Webshop optimaliseren

Wanneer de webshop gepubliceerd is, is het werk nog niet klaar. Dit is hét moment om de webshop te verbeteren, op gebied van SEO, snelheid en structuur. Aan de hand van de analytics gaan we ook na de publicatie van de site nog werken aan het verbeteren van de nieuwe site.

mijn samenwerkingen

Deze klanten gingen u voor om door mij een webshop te laten maken

Bent u geïnteresseerd geraakt over mijn diensten?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!