Webhosting Westland

Heeft u nog geen Webhosting?

Of wilt u overstappen?

 

Menno van Paassen helpt u om uw website via een betrouwbare partij te hosten.

Webhosting Westland

Om een website online zichtbaar te maken moet deze draaien op een server. Op een server wordt je website opgeslagen waar deze gekoppeld staat aan jou eigen domeinnaam. Dit noem je Webhosting. Om ervoor te zorgen dat uw website altijd snel blijft draaien is het belangrijk om goede hosting te hebben. Heeft of nog geen hosting? Of wilt u overstappen naar een andere partij? Menno van Paassen kan u adviseren in het kiezen van de juiste hostingspartij en het juiste pakket.

Hoe werkt de webhosting?

Als het gaat om het kiezen van de juiste partij zijn hier heel veel verschillende mogelijkheden. Er zijn tal van bedrijven waar je bij terecht kan voor snelle en betrouwbare hosting. Ik adviseer mijn klanten altijd om gebruik te maken van mijn eigen website hosting. Wanneer u uw website door mij laat maken is het mogelijk om gebruik te maken van mijn eigen servers. Hierdoor kan ik gemakkelijk alles voor u regelen tegen een scherpe prijs.

Ik kan uw domeinnaam verhuizen naar mijn servers. Hierbij zorg ik ervoor dat alles netjes overgezet wordt. Ook de email adressen worden bij verhuist wanneer u gebruik maakt van mijn Webhosting Westland. Heeft u nog vragen over het verhuizen van uw website, domeinnaam of email? Dan kan u gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

Wat betekend Schrijfruimte?

Schrijfruimte heeft te maken met hoeveel plek u met de website op de serverruimte nodig heeft. Heeft u een hele grote website, dan heeft u ook meer schrijfruimte nodig. Ik adviseer hierbij altijd om beter te veel dan te weinig te nemen! Dan weet je zeker dat je niet in de problemen kan komen.

Wat is een SSL?

Een SSL certificaat is een certificaat wat je op je website kan installeren waardoor je een veilige verbinding kan maken op je website. Deze kosten normaal geld dus is het erg prettig dat deze gratis wordt bijgeleverd!

Wat is een MySQL database?

Dit zijn het aantal plaatsen waarop je uw CMS op kan installeren zoals WordPress. Hierbij is het altijd handig om meerdere beschikbaar te hebben voor eventuele sub-websites.

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.