Webhosting Westland

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Om een website online zichtbaar te maken moet deze draaien op een server. Op een server wordt je website opgeslagen waar deze gekoppeld staat aan jou eigen domeinnaam. Dit noem je Webhosting. Om ervoor te zorgen dat uw website altijd snel blijft draaien is het belangrijk om goede hosting te hebben. Heeft of nog geen hosting? Of wilt u overstappen naar een andere partij? Menno van Paassen kan u adviseren in het kiezen van de juiste hostingspartij en het juiste pakket.

Website hosting

E-mail

Domeinnaam

~

SSL Beveiliging

Webhosting Westland

Wanneer je een website bij mij laat maken kan je er ook voor kiezen om je website bij mij te laten hosten. Wil je geen zorgen meer hebben over je hosting, domeinnaam en email? Laat dan je Webhosting Westland door Menno van Paassen regelen!

Wil je door mij jouw website laten hosten? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost webhosting??

Het hosten van je website kost €85,- per jaar. Dit bedrag wordt ieder jaar gefactureerd. Hierbij is hosting, domeinnaam, email en SSL beveiliging inbegrepen.!

Vraag gratis en vrijblijvend een website onderhoud aan!

Wat is er inbegrepen?

1. Webhosting

De webhosting zorgt ervoor dat je website altijd live staat! Ik zorg ervoor dat er een snelle verbinding gemaakt kan worden met je website.

2. Domeinnaam

Als je een nieuwe website wilt, moet je wel een domeinnaam hebben. Een domeinnaam is de URL die je intypt in je adresbalk. Bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl. Ik kan ervoor zorgen dat jij de eigenaar wordt van jouw domeinnaam!

3. E-mail

Wil je gebruik maken van een zakelijk email adres? Bijvoorbeeld info@jouwbedrijf.nl? Dan kan ik dat voor je regelen. Dit is namelijk onderdeel van de webhosting omdat het koppelt staat aan je domeinnaam. Je kan bij mij meerdere accounts aan laten maken voor al je personeel!

4. SSL Beveiliging

Een SSL Certificaat zorgt ervoor dat je website een beveiligde verbinding heeft. Ik koppel een certificaat aan jouw website. Hierdoor komt er een slotje in de adres balk te staan en komt jouw site betrouwbaar over!

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over het hosten van je website! Een website laten hosten bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw website een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Dus, website laten onderhouden?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om voor webhosting westland.

Of neem contact met mij op