Vormgeving laten maken Westland

Heeft u geen duidelijke vormgeving?

Is er daardoor een gebrek aan eenheid?

 

Menno van Paassen helpt u om een professionele vormgeving passend bij uw bedrijf te creëren.

Waarom heeft uw bedrijf een goede vormgeving nodig?

Een goede vormgeving is de basis van uw bedrijfsuitstraling. Wanneer alle uitingen van uw bedrijf netjes, verzorgt en consistent gepresenteerd worden, laat u een professionele indruk achter. Wanneer er duidelijke richtlijnen zijn voor vormgeving zijn deze toe te passen op uw visitekaartjes, briefpapier, website, mails, presentaties, folders, webshop, maar ook uw pand of wagen bestickering!

Menno van Paassen maakt op maat gemaakte vormgeving. Geen tools waarmee je geautomatiseerde logo’s e.d. mee kan maken , maar unieke ontwerpen. Ik ga uitgebreid met de klant in gesprek om te achterhalen waar de wensen liggen. Op deze manier ontstaat er een vormgeving waar u trots op kan zijn.

Deze klanten zijn u voor gegaan.

Wat maakt mij uniek als desinger?

Een website laten maken in het Westland kan bij Menno van Paassen! Met mijn sociale, werklustige en creatieve houding kan ik voor verrassende oplossingen zorgen.

 

Ik kan goed aanvoelen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door mijn open houding en het vermogen om mij in andere mensen te verplaatsen kan ik snel bepalen waar de knelpunten liggen.
Hard werken is iets wat ik vanaf jongs af aan heb mee gekregen. Dit werk kan ik gelukkig iedere dag met veel plezier uitvoeren. Daarom ga ik bij iedere opdracht voor de volle 100% om het beste resultaat te halen.
Niet binnen lijntjes denken, dat is iets wat bij mij past. Mijn oplossingen zijn nooit voor de hand liggend. lk vind het belangrijk om een passend ontwerp te maken wat aansluit bij uw bedrijf en ook opvalt!

Mijn proces

1.Doelen en wensen

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we er samen achter waar de behoeftes liggen. Hierdoor kunnen we doelen en wensen in kaart brengen. Vervolgens kan er een offerte opgesteld worden.

2. Inspiratie

Ik begin met het zoeken naar inspiratie. Visuele elementen die passen bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf verzamel ik. Hierbij denk ik na over een kleurenpalet, logo, iconen en andere visuele elementen.

3. Visueel ontwerp

Ik ontwerp een stijl die goed aansluit bij uw bedrijf. Deze stijl laat ik terugkomen in bijvoorbeeld uw logo, drukwerk of social media uitingen. In deze fase is er altijd ruimte voor feedback!

4. Opleveren

Zodra u helemaal tevreden bent lever ik het definitieve ontwerp aan u op. Van de producten ontvangt u alle bronbestanden. Op deze manier kunt u voor zowel print als online gebruik maken van uw nieuwe vormgeving!

Samen met een freelance designer uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.