Veel gestelde vragen

Ik begrijp goed dat je nog met veel vragen zit wanneer je aan het oriënteren bent om je website te laten vernieuwen.

Bij het vernieuwen van een website komt namelijk nog veel kijken, dus hoe werkt het allemaal? Bekijk hier het overzicht van de veelgestelde vragen.

Wat kost een website?

De prijs van een website hangt erg af van wat je allemaal wil. De websites die ik bouw liggen vaak tussen de 1000 en 3000 euro. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Ik vergelijk een website ook wel is met het aanschaffen van een auto. Een eenvoudige Opel heeft een heel anders prijskaartje dan een uitgebreide Mercedes. Als je meer wilt lezen over het verschil tussen prijsklasses van websites kan je mijn artikel Hoeveel kost een website bekijken of mijn algemene prijzen pagina.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Het bouwen van een website duurt vaak 1 tot 2 maanden. Dit hangt wel af van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Het bouwen van een website is een samenwerking, dus beide partijen moeten er aandacht aan geven.

Hoelang bouw jij al websites?

Ik bouw al websites sinds 2016, dit heb ik altijd al gedaan via WordPress. Door de jaren heen ben ik wel eens geswitched van Pagebuilder en ben ik uiteraard geavanceerdere websites gaan bouwen. Hierdoor heb ik ook veel ervaring opgedaan met de taal CSS.

Zijn de websites ook geschikt voor mobiel?

Al mijn websites zijn volledig geschikt om op mobiel te gebruiken. Aangezien bijna de helft van alle website bezoeken uitgevoerd worden op mobiel is het erg belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarom test ik uw websites altijd goed op mobiel, tablet en desktop.

Worden de websites op maat ontworpen?

Alle websites die ik bouw, worden eerst ontworpen in speciale ontwerp software. In het programma (Adobe Experience Design) kan ik alles ontwerpen wat aansluit bij uw wensen. Hierdoor kan ik een strategische website ontwikkelen waar we niet tegen beperkingen aanlopen.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Met welk systeem bouw jij je websites?

Ik bouw mijn websites met WordPress. Dit is met meest gebruikte systeem ter wereld. Uiteraard gebruik ik geen template’s, maar is alles maatwerk met behulp van mijn thema Divi.u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Heb ik een eigen domeinnaam en webhosting nodig?

Om een website te publiceren heb je een eigen domeinnaam nodig. Een domeinnaam is de website link die je intypt in de adresbalk. Ik kan u helpen om deze te registreren en de passende hosting erbij te koppelen.

Regel jij ook de hosting?

Een website moet gehost worden op een server. Er zijn heel veel verschillende bedrijven waar je dit bij kan doen. Wanneer je je website bij mij laat bouwen regel ik alles van a tot z, en dus ook de hosting. Zit je al bij een hostingbedrijf en wil je daar graag blijven? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Bekijk mijn pagina over webhosting voor meer informatie.

Ik heb al een website, wat gebeurt daarmee?

De inhoud van uw huidige website kan gebruikt worden als basis voor de nieuwe. Wat is er al goed, wat kan er beter? Vervolgens beginnen met een schone lei aan een gloednieuwe website. Uiteindelijk wordt de oude website dus helemaal vervangen.

Wat wordt er van mij verwacht?

Wanneer we aan de slag gaan met het vernieuwen van uw website heb ik ook uw hulp nodig! U weet namelijk als geen ander alles te vertellen over uw eigen bedrijf. Daarom is het belangrijk dat u de juiste content aanlevert. Dan heb ik het over de teksten en afbeeldingen van de website. Hierbij zal ik u uiteraard begeleiden.

Word mijn website ook geoptimaliseerd voor Google?

Zodra uw website af is, is het uiteraard ook belangrijk dat er bezoekers op uw website komen. Ik zal alle pagina’s op een zo goed mogelijke manier instellen zodat u zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google verschijnt.

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.