Een strategische website laten maken?

Ga next-level met je website!

 

Een strategische website laten maken brengt jouw bedrijf verder. Onderzoek, Strategie en User Experience staat centraal.

Wat is een strategische website?

Een strategische website kan uw bedrijf naar het volgende level tillen! Door goed onderzoek te doen naar de situatie en uw bedrijf kunnen we uw omzet laten groeien! Gericht onderzoek in combinatie met User Experience Design maakt uw website Next-level!

Door strategisch na te denken en een uitgebreid proces zorgvuldig uit te voeren komen we samen achter nieuwe problemen, maar ook oplossingen. Hierdoor kunnen we uw doelgroep beter bedienen en een winstgevende website ontwikkelen.

Een strategische website laten maken is een aanrader als u met uw website verder wilt dan de concurrentie. Bekijk een strategische website als een investering die zichzelf terug zal gaan verdienen.

Laat een strategische website maken door een ervaren User-Experience Designer.

Menno van Paassen heeft al jaren ervaring in het ontwerpen van doordachte website’s. Door het juiste proces te doorlopen kan u een strategische website laten maken.

 

Ik kan goed aanvoelen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door mijn open houding en het vermogen om mij in andere mensen te verplaatsen kan ik snel bepalen waar de knelpunten liggen.
Hard werken is iets wat ik vanaf jongs af aan heb mee gekregen. Dit werk kan ik gelukkig iedere dag met veel plezier uitvoeren. Daarom ga ik bij iedere opdracht voor de volle 100% om het beste resultaat te halen.
Niet binnen lijntjes denken, dat is iets wat bij mij past. Mijn oplossingen zijn nooit voor de hand liggend. lk vind het belangrijk om een passend ontwerp te maken wat aansluit bij uw bedrijf en ook opvalt!

Het proces van een strategische website laten maken

Een strategische website laten maken vraagt om een uitgebreid en zorgvuldig proces. Hierdoor kunnen we op een professionele manier gaan werken aan uw nieuwe marketing machine.

1. Strategie sessie

We starten met de strategie van de website. Wat is de huidige situatie? En hoe kunnen we deze huidige situatie verbeteren. We gaan opzoek naar het probleem zodat we de website kunnen inrichten op de oplossing.

2. Markt onderzoek

Weet wat er om je heen speelt, dat is voor iedere ondernemer belangrijk. Maar hoe doen je concurrenten het online? Waar focussen zij zich op? En hoe kunnen wij ons dan weer onderscheiden van de rest?

3. Keyword research

Hoe trek je bezoekers naar je website? Door een goede positie in Google te veroveren. Om dit te bereiken moet je inspelen op de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Maar waar zoekt je doelgroep naar?

4. Copy writing

Pakkende teksten maken of breken je website. Samen zullen we werken aan de teksten voor de website zodat we de juiste taal spreken en de juiste onderwerpen behandelen.

5. Wireframing

We gaan aan de slag met het bedenken van een pagina structuur. Hoe gaan we de website indelen? Welke pagina’s moeten er komen, en wat moet er op die pagina’s komen? Deze antwoorden gaan we indelen met behulp van wireframes.

6. Uitgebreid visueel ontwerp

We vertalen de wireframes naar een uitgebreid ontwerp. De belangrijkste pagina’s worden gevisualiseerd en de website gaat eindelijk een beetje tastbaar worden. De creëren een unieke stijl die aansluit bij je bedrijf.

7. Development

Vervolgens kunnen we het visuele ontwerp gaan bouwen. We weten hoe de site er uit komt te zien, hoe het moet gaan werken en wat er op komt te staan. Nu moet het allemaal nog gaan werken!

8. Nazorg

Alle puntjes op de i gezet? Dan kan de website live! We houden samen de website en analytics goed in de gaten en kijken of er nog verbeteringen gemaakt kunnen worden aan de website.

Wilt u samen met mij werken aan uw strategische website?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

Wat kost een website?

De prijs van een website hangt erg af van wat je allemaal wil. Een strategische website begint vanaf €5000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Ik vergelijk een website ook wel is met het aanschaffen van een auto. Een eenvoudige Opel heeft een heel anders prijskaartje dan een uitgebreide Mercedes. Als je meer wilt lezen over het verschil tussen prijsklasses van websites kan je mijn artikel Hoeveel kost een website bekijken of mijn algemene prijzen pagina.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Het bouwen van een strategische website duurt vaak 2 tot 3 maanden. Dit hangt wel af van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Het bouwen van een website is een samenwerking, dus beide partijen moeten er aandacht aan geven.

Hoelang bouw jij al websites?

Ik bouw al websites sinds 2016, dit heb ik altijd al gedaan via WordPress. Door de jaren heen ben ik wel eens geswitched van Pagebuilder en ben ik uiteraard geavanceerdere websites gaan bouwen. Hierdoor heb ik ook veel ervaring opgedaan met de taal CSS.

Met welk systeem bouw jij je websites?

Ik bouw mijn websites met WordPress. Dit is met meest gebruikte systeem ter wereld. Uiteraard gebruik ik geen template’s, maar is alles maatwerk met behulp van mijn thema Divi.u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Zijn de websites ook geschikt voor mobiel?

Al mijn websites zijn volledig geschikt om op mobiel te gebruiken. Aangezien bijna de helft van alle website bezoeken uitgevoerd worden op mobiel is het erg belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarom test ik uw websites altijd goed op mobiel, tablet en desktop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Website laten maken Westland, dat zorgt voor meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.