Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Weten voor welke klanten ik gewerkt heb? Bekijk al mijn klanten !

We wisten (als Marketingbureau) heel goed wat we wilde en hoe het er ongeveer uit moest zien, maar Menno dacht mee vanuit de gebruiker/bezoeker en wist het idee tot een hoger niveau te brengen. Door regelmatig te sparren en meerdere tussenopleveringen waren we constant op de hoogte en konden we indien nodig direct feedback geven. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Het verliep heel soepel, dus zeer tevreden!
Ashley Alleman

Purple Wire

Ik wist al dat Menno creatief, flexibel en klantgericht werkt, maar hij heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Toen ik het concept voor www.kunstwandelingdelft.nl bij hem neerlegde, reageerde hij meteen enthousiast: ‘Leuk, ik houd van uitdagingen.’ En dat heeft hij bewezen. Mijn ambitie was om de website rond 1/7 in de lucht te hebben; 3/6 was alles al klaar. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen: een strakke plattegrond, een lay-out met verrassende Delfts blauwe accenten en een heldere navigatiestructuur. Ik ben apetrots. Dank je wel Menno. Je bent een echte professional die ik van harte aan iedereen aanbeveel!

Geert de Vries

Kunstwandeling Delft

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Een plezier om mee samen te werken. Voor iedereen die op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!
David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via mijn netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!
Jesper van Mil

Van Mil Bouwprojecten

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Via iemand uit mijn netwerk kwam ik in contact met Menno. Ik had al een ruwe schets gemaakt van hoe ik het ontwerp zou willen voor mijn site. Menno heeft mij verder begeleid met adviezen, voorstellen en samen hebben we de kleuren en indelingen verder uitgewerkt. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Menno heeft goed aangevoeld wat mijn wensen waren en dat vervolgens kunnen vertalen. Ik vond het een heel fijn traject, waar ik met veel plezier aan terug denk. Ik zou Menno zeker aanbevelen!
Sandra Kulsen

SK Interieur

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Menno heeft voor ons bedrijf de huisstijl en diverse andere ontwerpen gemaakt. Hierbij denkt hij mee vanuit zijn expertise hoe ons vraagstuk het beste kan worden omgezet in een mooi en functioneel design. Door zijn aanpak ontvangen we altijd razendsnel een ontwerp dat voldoet aan onze verwachtingen.

Remco Beugels

B00

Menno is een webdeveloper waar je op kan bouwen. Hij komt zijn afspraken na en levert kwaliteit
Door de goede samenwerking is er een mooie website en webshop tot stand gekomen.

Brian van der Gaag

Powerport

Menno bedankt voor de mooie werkbare website. Op deze manier kunnen wij, via het door jou aangemaakte frame, zelf onze website up-to-date houden. Wat ik erg op prijs heb gesteld is de snelle aanpak en duidelijke uitleg. Top!

Esther Chang

Leen van Heusden

Ons festival had behoefte aan een betere website. Aangezien wij er zelf allemaal te weinig verstand van hebben kwamen we terecht bij Menno. Menno heeft ons uitstekend geadviseerd en daarnaast vertaalde hij onze wensen vrij vlot in een fraaie website waar we heel erg blij mee zijn. Daarnaast behandelde hij heel snel onze vragen en was hij nooit te beroerd om ons nogmaals te helpen als wij “even niet meer wisten” hoe wij onze site moesten onderhouden.  Wij zijn dan ook heel erg blij met de samenwerking die wij met Menno hebben!
Arjan van der Windt

Meadow Festival

De samenwerking met Menno van Paassen ervaren wij als erg fijn. Het was prettig om met Menno samen te werken want hij was erg fijn in de omgang. Daarnaast wist hij helder uit te leggen hoe het proces zou verlopen. Ook kon hij met duidelijke stappen richting de deadline werken en wiste beide partijen waar ze aan toe waren
Albert Eikelenboom

Van Wensen BV

Menno heeft diverse producten voor ons ontwikkeld: aanpassing van ons logo naar onze wensen, een beursfolder en een mooie, functionele website. Het is prettig werken met Menno; hij reageert snel en communiceert duidelijk. Hij verdiept zich goed in product en bedrijf om zo een passend en compleet ontwerp te maken. Hij denkt goed mee en komt met leuke nieuwe ideeën.
Lizanne Visser

Alpine Engineering

Weten voor welke klanten ik gewerkt heb? Bekijk al mijn klanten !

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.