website

Kunstwandeling Delft

challenge accepted!

Kunstwandeling Delft

Voor Geert de Vries van Copyplatform heb ik een website ontwikkeld voor een kuntwandeling door Delft heen! Deze unieke delfste website is nu online te bewonderen. Je kan natuurlijk ook de kunstwandeling gaan lopen!

met wie heb ik deze opdracht gemaakt?

Copyplatform

wat waren mijn taken?

website ontwerp, website ontwikkeling

ontdek het live resultaat

De klant aan het woord

Ik wist al dat Menno creatief, flexibel en klantgericht werkt, maar hij heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Toen ik het concept voor www.kunstwandelingdelft.nl bij hem neerlegde, reageerde hij meteen enthousiast: ‘Leuk, ik houd van uitdagingen.’ En dat heeft hij bewezen. Mijn ambitie was om de website rond 1/7 in de lucht te hebben; 3/6 was alles al klaar. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen: een strakke plattegrond, een lay-out met verrassende Delfts blauwe accenten en een heldere navigatiestructuur. Ik ben apetrots. Dank je wel Menno. Je bent een echte professional die ik van harte aan iedereen aanbeveel!

Ook jouw website laten verbeteren?

Als freelance designer kan ik een nieuwe website voor uw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen. Laat je website nieuwe klanten voor je binnen halen!