website

Avance Roses

challenge accepted!

Avance Roses

Voor Avance Roses heb ik een website en webshop ontwikkelt. Een informative website voor de zakelijke klant en een webshop voor de consument. Consumenten kunnen zelf gemakkelijk een boeket rozen bestellen en deze ophalen bij de kweker.

met wie heb ik deze opdracht gemaakt?

Avance Roses

wat waren mijn taken?

Webshop ontwerp, Webshop ontwikkeling

ontdek het live resultaat

De klant aan het woord

Voor expertise op gebied van webdesign, een strakke vormgeving, een goed functionerende website/webshop en top hosting bent u bij Menno van Paassen aan het juiste adres. Wat de samenwerking erg prettig maakt is Menno zijn flexibele instelling, het meedenken en professioneel advies gedurende het gehele traject. In de beginfase waren wij zoekende naar juiste vorm en de beste opzet van onze website. Meerdere malen hebben wij hierin een switch gemaakt om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Ook gedurende de bouwfase kwamen wij, mede door Menno zijn inbreng en ervaring, tot nieuwe inzichten. Uiteraard zijn deze aanpassingen direct meegenomen in de nieuwe website. Ook na de zoveelste aanpassing of wijziging heeft hij ons nooit het gevoel gegeven dat hij zich hieraan stoorde of de zaak wilde afraffelen. Dit leidt tot het allerbeste resultaat; een schitterende website om trots op te zijn!

Ook jouw website laten verbeteren?

Als freelance designer kan ik een nieuwe website voor uw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen. Laat je website nieuwe klanten voor je binnen halen!