Alpine Engineering

Een website voor een fabrikant in indoor ski banen.

Opdrachtgever

Alpine Engineering

Uitvoerder

Menno van Paassen

Uitgebracht

Mei 2018

Mijn aandeel:

Website Design

Web Development

SEO

Project Management

 

De opdracht

Een website voor een fabrikant in indoor ski banen.

De oplossing

Potentiële kopers van indoor ski banen informeren over de mogelijkheiden.

Door een nieuwe responsive website te ontwerpen met een verbeterde structuur, snelheid, en SEO kunnen we de bezoekers beter informeren.

Alpine Engineering & Menno van Paassen

Alpine Engineering was een van mijn eerste klanten die mij benaderde voor een website. De huidige website van Alpine Engineering op dat moment was erg verouderd. De website was traag, niet veilig en niet responsive. Dat was de reden dat Rob van Schie bij benaderde om aan de slag te gaan met een nieuwe website. Zo zijn we begonnen om een nieuwe informatie structuur te bedenken voor Alpine Engineering. Aan de hand van de nieuwe informatie structuur kon ik gaan beginnen met het bouwen van de website. In samenwerking met een videograaf van CoffeeBottle hebben we een video gemaakt die gebruikt kan worden op evenementen, maar ook op de website! Wanneer een bezoeker op de website komt dan ziet hij gelijk de opvallende video over de producten. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan het visuele ontwerp van de website. De website geeft een echt wintersport gevoel, net zoals de producten van Alpine Engineering. Uiteindelijk heb ik samen met Alpine Engineering een nieuwe, goedwerkende en moderne website gemaakt.

Menno heeft diverse producten voor ons ontwikkeld: aanpassing van ons logo naar onze wensen, een beursfolder en een mooie, functionele website. Het is prettig werken met Menno; hij reageert snel en communiceert duidelijk. Hij verdiept zich goed in product en bedrijf om zo een passend en compleet ontwerp te maken. Hij denkt goed mee en komt met leuke nieuwe ideeën.
Lizanne Visser

Alpine Engineering

Bekijk ook deze projecten

HRsolar

Huisstijl, Webdesign en fotografie

Zonnebrillen.nl

Huisstijl en Website

Van Wensen

Website

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijk project?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!