Uitgelichte projecten

Menno van Paassen heeft al voor tientallen verschillende bedrijven een website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Bekijk hier een aantal van deze projecten.

Overige projecten

Poke Doki

webshop

Powerport

website, webshop, fotografie

Cinum

website

Zonnebrillen.nl

huisstijl, website en webshop

Wipal

website

Van Wensen

website

Jelle Kuyvenhoven

vrachtwagen bestickering

Floribunda

website

Duplo Shipping

huisstijl, website

Food Recruitment

huisstijl, website

B00

huisstijl

Brandenburg Advisory

huisstijl, website

Ab van Paassen

huisstijl, website en fotografie

SR Licht en Geluid

website, webshop

Loodgieter Company

huisstijl, website

In de afgelopen jaren heb ik al voor veel verschillende bedrijven mogen werken. Als Freelance Designer heb ik veel websites, webshops en huisstijlen mogen ontwerpen. Ik voel me altijd erg vereerd wanneer een bedrijf voor mij kiest om het visitekaartje van het bedrijf te ontwikkelen. Al is dat in de vorm van een website, webshop, huisstijl of een écht visitekaartje. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over een van mijn projecten? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen en uw vraag te stellen. Mocht u geïnspireerd zijn geraakt door een van mijn projecten, schroom dan ook niet om contact op te nemen. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen! In de afgelopen jaren heb ik al projecten mogen maken voor heel veel verschillende bedrijven. Met deze klanten met heb ik samen mogen werken om hun online zichtbaarheid te verbeteren. 

Door strategische websites te ontwerpen en te ontwikkelen is het mijn doel om meer leads binnen te halen via uw website. Hierdoor komen er automatische nieuwe klanten binnen zodat u zich kan focussen op uw eigen bedrijf. Omdat ik al veel verschillende projecten voor verschillende mooie klanten heb mogen doen heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Dankzij deze ervaring heb ik een creatieve oplossing voor iedere verschillende situatie. Hierdoor bent u altijd zeker van een mooie, unieke, maar ook goed converterende website. Bent u enthousiast geraakt over mijn verhaal en mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden samen te gaan bespreken. Wie weet zitten we volgende week wel samen aan een kopje koffie om uw huidige website te analyseren.

Bent u geïnteresseerd geraakt over mijn projecten?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!