Privacy Policy

Geldig vanaf: 09-02-2019

Deze privacy verklaring is alleen van toepassing op de specifieke website https://www.mennovanpaassen.nl/

 

Bij Menno van Paassen is privacy erg belangrijk. Om te laten zien dat ik transparant om ga met de gegevens van de bezoekers van deze website zijn de verwerkingen hieronder weergegeven.

 

Verwerkingen

Contactformulier

– Naam  

– E-mailadres  

Doel

U te kunnen bellen en/of te e-mailen indien u contact met ons heeft opgenomen via het contactformulier.

Grondslag

– Gerechtvaardigd belang:  

Door het opnemen van contact middels het contactformulier of de mail geeft u aan contact te willen met ons. Wij willen u natuurlijk graag helpen door uw gegevens te gebruiken zodat wij u kunnen contacteren.

Bewaartermijn

Menno van Paassen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Hierom bewaren wij uw gegevens niet langer dan 2 maanden na het laatste contact mits er geen andere grondslag en/of doelstelling ontstaan is gedurende eerdergenoemde periode.  

Gedeeld

De gegevens worden alleen in het mailsysteem (Outlook) van Menno van Paassen opgeslagen. Dit wordt geleverd door Microsoft.  

Voor de rest worden de gegevens alleen gedeeld als hier een wettelijke verplichting voor is.

Afspraakformulier

Naam

– Emailadres

– Telefoonnummer (Indien ingevuld)

– Adres (Indien ingevuld)

– Organisatie (Indien ingevuld)

Doel

De afspraak na te kunnen komen die u heeft ingepland via het afspraakformulier.  

Grondslag

– Gerechtvaardigd belang:  

Door het inplannen van een afspraak geeft u aan een afspraak te willen met ons. Wij willen u natuurlijk graag helpen door uw gegevens te gebruiken zodat wij bij deze afspraak kunnen zijn.

Bewaartermijn

Menno van Paassen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Hierom bewaren wij uw gegevens niet langer dan 2 maanden na het laatste contact mits er geen andere grondslag en/of doelstelling ontstaan is gedurende eerdergenoemde periode.  

Gedeeld

De gegevens worden alleen in het mail– en agendasysteem van Menno van Paassen opgeslagen. Voor de rest worden de gegevens alleen gedeeld als hier een wettelijke verplichting voor is.

Cookies

Menno van Paassen maakt alleen gebruik van analytische cookies welke alleen aanwezig zijn voor de juiste werking van onze website.  

Overzicht gebruikte noodzakelijke cookies:

CookieFunctiePartyVervaltijd
_ga Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Google2 jaar
_gat Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Google24 uur
_gid Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Google1 minuut
pll_language Het kunnen gebruiken van verschillende talen op de website. Lingotek1 jaar
_cfduid Wordt gebruikt om IP–beveiligingsrestricties te overschrijven. CloudfarePer sessie
_calendly_session Om bezoekers van elkaar te kunnen onderscheiden. CalendlyPer sessie

   

Rechten

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen   

Om de gegevens in te kunnen zien, aan te passen of te verwijderen kan er contact opgenomen worden via info@mennovanpaassen.nl

Menno van Paassen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons  

 

 

Contactgegevens:  

Website: https://www.mennovanpaassen.nl

Mail: info@mennovanpaassen.nl

 

WordPress Lightbox

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!