Prijzen

Complete en maatwerk websites voor een eerlijke prijs.

Waar zijn mijn prijzen op gebaseerd?

Bij het maken van een website maak ik geen gebruik van standaard prijzen. Iedere website is anders en heeft daarom een andere prijs. Bij alle projecten die ik aanneem streef ik altijd naar een hoge kwaliteit en een prettige samenwerking. Er word geen gebruik gemaakt van standaard template. Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerp van jouw project, zodat je een eindresultaat krijgt waar je trots op kan zijn! Bekijk hier het overzicht van de prijzen waarop mijn websites beginnen.

Alle bovenstaande prijzen zijn een vanaf prijs. Nadat de wensen en doelen zijn besproken kan er een persoonlijke offerte worden opgemaakt zodat de definitieve prijs kan worden bepaald.

Website onderhoud

 

Voor een website is het erg belangrijk dat deze continue up-to-date blijft. De online wereld staat namelijk nooit stil en daarom moet uw website dat ook niet doen. Stil staan is in dit geval gelijk aan achteruitgang.

Hosting

 

Razendsnelle hosting en onbeperkt e-mail adressen! Wanneer u een website door Menno van Paassen laat maken dan mag u zelf kiezen waar uw website gehost wordt. Ik stel voor u de hosting en domeinnaam in indien dat nodig is. 

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.