Aangenaam,

Mijn naam is Menno van Paassen!

Als freelance designer werk ik full time aan mijn eigen onderneming. Vanuit mijn kantoor in De Lier ontwerp en ontwikkel ik strategische websites voor bedrijven in en om het Westland. Vanaf 2018 ben ik mij op het bouwen van websites gaan richten. Hierbij focus ik mij altijd op een sterk en uniek ontwerp voor de klant. Daarnaast vind ik een gezellige samenwerking en goede service ook heel belangrijk.

Wat heb ik hiervoor gedaan?

2013 – 2018

HoeGaatDat

Voordat ik als freelancer aan de slag ging heb heb ik 5 jaar lang als content creator gewerkt voor een Youtube kanaal genaamd HoeGaatDat. Dit was een educatief kanaal waar we uitlegvideo’s maakten over creatieve programma’s zoals Photoshop. Door de jaren heen was dit kanaal uitgegroeid tot Nederlands grootste tutorial kanaal in creatieve programma’s. Met meer dan 30.000 volgers hadden we onder meer samenwerkingen met Adobe, Microsoft en LG.

2014 – 2019

Communicatie & Multimedia Design

Als opleiding heb ik de HBO studie Communicatie & Multimedia Design gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben in februari 2019 afgestudeerd met een 7,2. Dankzij deze studie heb ik veel geleerd over het ontwerpproces en het ontwikkelen van concepten.

2015 – 2018

CoffeeBottle

Door de groeiende bekendheid van dit kanaal is het bedrijf CoffeeBottle opgericht. Een online marketing bureau waar ik verantwoordelijk was voor alles wat te maken heeft met design. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in ondernemen, projecten managen, en natuurlijk ook de uitvoering.

1 Oktober 2018

Oprichting mennovanpaassen.nl

Op 1 Oktober 2018 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK. De klusjes die ik naast mijn werk deed werden er steeds meer. Dus was het tijd voor mijn eigen echte bedrijf! Vanaf dat moment begon ik echt met ondernemen.

Maart 2019 – heden

Fulltime freelancer

Nadat ik afgestudeerd was begon ik met fulltime freelancen voor mijzelf. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen! Ik startte in Maart en ging vanaf 1 April al een kantoor huren. Sinds dat moment is mijn bedrijf gaan groeien naar wat het vandaag de dag is!

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Nog vragen?

Neem gerust contact met mij op en ik beantwoord ze graag!