alles over mij

Mijn naam is Menno van Paassen!

Als freelance designer werk ik full time aan mijn eigen onderneming. Vanuit mijn kantoor in De Lier ontwerp en ontwikkel ik strategische websites voor bedrijven in en om het Westland. Nadat ik mijn HBO studie Communicatie en Multimedia Design had afgerond en 4 jaar als Head of Design bij CoffeeBottle Agency heb gewerkt ben ik begonnen als freelancer. Vanuit mijn passie voor design en als UX designer heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op gebouwd. Vanaf 2018 ben ik mij op het bouwen van websites gaan richten. Hierbij focus ik mij altijd op een sterk en uniek ontwerp voor de klant. Daarnaast vind ik een gezellige samenwerking en goede service ook heel belangrijk.

Mijn ervaringen

Werk

Studie

HoeGaatDat

Content Creator

2013 – 2017

CoffeeBottle

Designer & Project Manager

2013 – 2018

Communication & Multimedia Design

2014 – 2018

Silo Agency

Stagiar Interaction Design

2016

 

mijn achtergrond

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met

digitaal ontwerp.

Door mijn ervaring als content creator bij HoeGaatDat en ontwerper bij het reclamebureau CoffeeBottle heb ik besloten om vanaf oktober 2018 voor mezelf te beginnen. Met een westlandse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit werk ik graag met u samen om van uw bedrijf een echt merk te maken. Dit doe ik vanuit mijn goed bereikbare kantoor in De Lier.

Mijn diensten

Veel ondernemers beseffen nog niet waar een website aan moet voldoen in deze tijd. Websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik en vindbaar zijn op Google kunnen namelijk maken het verschil. Met mijn diensten kan ik uw bedrijf helpen met wat u nodig heeft.

Mijn werkwijze

In deze tijd van alle snelle digitale ontwikkelingen kan het verwarrend zijn wat uw bedrijf online nodig heeft. Ik kan u helpen door u de juiste services aan te bieden. Samen komen we er achter wat uw bedrijf nodig heeft en hoe we dit kunnen realiseren.

Most Valuable Place

Wilt u meer te weten komen over alles wat te maken heeft met webdesign, samenwerken met een freelancer en de waarde van een gebruiksvriendelijke website? Neem dan een kijkje op Most Valuable Place. In deze blog beantwoord Menno van Paassen al deze vragen.

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.