alles over mij

Mijn naam is Menno van Paassen!

Ik ben een 22-jarige freelance designer. Tijdens mijn schooljaren heb ik de studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam afgerond met een 7,3. In die tijd heb ik naast mijn studie 5 jaar lang ervaring opgebouwd bij online reclame bureau CoffeeBottle. Vanaf 2019 ben ik vanuit het Westland, De Lier, mijn passie voor design gaan uitvoeren. Hierbij ga ik altijd voor het uiterste om een mooi maar ook goed werkend resultaat te ontwerpen.

Mijn ervaringen

Werk

Studie

HoeGaatDat

Content Creator

2013 – 2017

CoffeeBottle

Designer & Project Manager

2013 – 2018

Communication & Multimedia Design

2014 – 2018

Silo Agency

Stagiar Interaction Design

2016

 

mijn achtergrond

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met

digitaal ontwerp.

Door mijn ervaring als content creator bij HoeGaatDat en ontwerper bij het reclamebureau CoffeeBottle heb ik besloten om vanaf oktober 2018 voor mezelf te beginnen. Met een westlandse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit werk ik graag met u samen om van uw bedrijf een echt merk te maken. Dit doe ik vanuit mijn goed bereikbare kantoor in De Lier.

mijn samenwerkingen

Een greep uit de klanten waar ik mee heb samengewerkt

mijn diensten

Met een totaalpakket wil ik uw onderneming helpen te groeien.

Veel ondernemers beseffen nog niet het belang van een website die voldoet aan de verwachtingen van deze tijd. Websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik en vindbaar zijn op Google kunnen namelijk doorslaggevend zijn voor uw bedrijf. Met mijn diensten kan ik uw bedrijf helpen met wat u nodig heeft.

mijn werkwijze

Door de behoefte’s van uw klanten te vinden verbeteren we uw merk.

In deze tijd van alle snelle digitale ontwikkelingen kan het verwarrend zijn wat uw bedrijf online nodig heeft. Ik kan u helpen door u de juiste services aan te bieden. Samen komen we er achter wat uw bedrijf nodig heeft en hoe we dit kunnen realiseren. Dit doen we om uw onderneming te kunnen laten groeien.

Bent u geïnteresseerd geraakt over mij?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!