Doe de gratis Website Analyse

Kom er achter wat u kan verbeteren aan uw website!

Twijfelt u over uw eigen website? Denkt u dat u site beter kan presteren? Laat uw site dan nu controleren op de volgende punten:

  • Ontwerp
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Vindbaarheid
  • Mobiele weergave

Deze bedrijven hebben al gebruik gemaakt van mijn advies!

Welke onderdelen worden behandeld in deze gratis website analyse?

Ontwerp

Mijn persoonlijke specialiteit, hoe ziet uw site eruit? Past deze nog bij de normen van deze tijd, of is het tijd om hem een ‘likje verf’ te geven?

Gebruiksvriendelijkheid

Hoe kan uw gebruiker deze website gebruiken? Hoe wordt er door de site heen genavigeerd, en is dit duidelijk?

Duidelijkheid

Wat is het doel van uw website? En hoelang duurt het voordat de gebruiker dit ook door heeft? Kan u uw vak doorvertalen naar uw gebruiker?

Betrouwbaarheid

Hoe komt de website op de gebruiker over? Komt uw onderneming over als een betrouwbare partij waar iedereen mee moet samen werken?

Snelheid

Om uw site goed te laten functioneren, maar ook hoger te laten komen is snelheid erg belangrijk! Laad uw site wel binnen 3 seconden?

Veiligheid

Is uw website wel beveiligd aan de hand van de nieuwste beveiligingen? Het zou namelijk zonde zijn als uw site onderuit wordt gehaald.

Vindbaarheid

Wordt uw site wel gevonden via SEO (Zoekmachine optimalisatie)? Om hoger te komen in Google moet u gebruik maken van juiste instellingen.

Mobiele weergave

Hoe functioneerd uw website op een mobiele telefoon of tablet? Is de site nog goed bruikbaar om alle soorten verschillende schermen?

Menno van Paassen

De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan als ontwerper en website bouwer. Hierbij heb ik veel geleerd over niet alleen hoe je een website mooi kan maken. Maar er ook nog is voor kan zorgen hoe je deze écht kan laten werken.

Een goede website is anno 2019 van essentieel belang voor uw business! Vanuit mijn ervaring kan ik u exact vertellen wat er beter kan aan uw website en wat voor invloed dit kan hebben! Ik werk namelijk dagelijks aan het bouwen van websites die werken voor uw markt!

Dus waarom zou u wachten? Vraag vandaag nog een GRATIS website analyse aan en ontvang binnen een aantal dagen een persoonlijk website rapport!

Profiteer nu van deze unieke actie!

Vraag vandaag nog de ultieme website analyse aan. Krijg inzicht in waar u uw website nog ik kan verbeteren en maak niet de zelfde fouten als uw concurrenten! Deze website analyse kan uw onderneming verder helpen naar het volgende niveau!