De freelance werkwijze

Hoe ziet mijn freelance werkwijze eruit?

1. Ieder project begint met een prettige kennismaking

Typerend aan mijn freelance werkwijze is een altijd goede eerste kennismaking. Ik vind het altijd erg belangrijk om de klant te leren kennen. Ook is het voor u als klant belangrijk om mij te leren kennen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken wat we van elkaar kunnen verwachten. Aan de hand van dit gesprek kan er een vrijblijvende offerte opgesteld worden. Uiteraard zijn hier geen verplichtingen aan verbonden! Dus écht geheel vrijblijvend.

2. Tevreden met de offerte? Akkoord!

Nadat beide partijen tevreden zijn met de offerte kunnen we een akkoord concluderen! We kunnen een planning op gaan maken zodat u weet wanneer u wat kunt verwachten. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat u als klant de content van uw website aan kan leveren. Op deze manier kan ik een goede inschatting maken wanneer uw website live komt te staan. Daarna kan ik beginnen met het maken van een ontwerp!

3. Het project uitwerken

Een van de voordelen van mijn freelance werkwijze is dat er veel contact is tijdens het uitwerken van het project. Hierdoor kan u tijdens het project vaak mee kijken en mee beslissen over de uitkomst. Door goed te communiceren en geregeld feedback momenten in de plannen komen we tot een mooi eindresultaat.

4. De oplevering van het project!

Zodra alle benodigde onderdelen af en naar wens zijn kunnen we het project afronden! De laatste puntjes kunnen nog op de i gezet worden en dan kan het project gereed gemaakt worden om live te gaan. De lancering van dit project zal uiteraard gedeeld worden op alle social media kanalen, iedereen mag het zien!

5. De freelance werkwijze nazorg

Nadat het project al voor een tijdje is afgerond kan u natuurlijk altijd nog meer wensen hebben. Mochten er later nieuwe ideeën ontstaan of wilt u kleine aanpassingen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd implementeren. Hierbij zullen we gaan kijken of hier nog extra werk aan verbonden zit of dat het nog binnen het oorspronkelijke project kan vallen.

Samen met een freelance designer uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!