WordPress onderhoud

Zorg ervoor dat jouw WordPress website in top conditie blijft dankzij zorgvuldig onderhoud!

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je met je WordPress onderhoud!

Wat is wordpress onderhoud?

Veel mensen gaan wekelijks naar de sportschool en eten gezond om zichzelf in top conditie te houden! Dit zelfde principe heeft je website ook nodig. Door regelmatig je website onderhoud te geven zorg je ervoor dat hij snel, up to date en veilig blijft!

Website
backup

Ik maak een kopie van de website en sla deze op zodat we de website altijd terug kunnen zetten mocht dat ooit nodig zijn.

Z

Software
update's

Zorgvuldig updaten van de verschillende software programma’s zoals WordPress, het thema en de diverse plugin’s. Dit moet goed uitgevoerd worden om zeker te weten dat alles goed met elkaar blijft werken.

Pagina
controles

Na de software update’s controleer ik de gehele website om te kijken of deze nog naar behoren functioneert.

U

SEO
Update's

De vindbaarheid van de website verbeteren is iets waar je continue aan kan blijven werken. Ik onderzoek de zoekopdrachten van de bezoekers en verbeter de teksten waar mogelijk.

~

Site
beveiliging

Ik laat de website scannen en voer verschillende veiligheids controles uit om de kans op een hack zo veel mogelijk te verkleinen.

Laat je bedrijf groeien dankzij een stabiele website!

Iedere maand een WordPress onderhoud rapport!

Uitgevoerde taken

Iedere maand ontvang je een rapport nadat ik jouw website een onderhoud beurt heb gegeven. Hierin kan je zien welke update’s er is uitgevoerd en welke taken er voltooid zijn.

Inzicht in statistieken

In dat zelfde raport geef ik je een klein overzicht in de website statistieken van de afgelopen maand. Hoeveel unieke bezoekers heeft je website gehad? Hoeveel zoekopdrachten en hoelang is de gemiddelde sessie duur?

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al voor veel mooie bedrijven website onderhoud mogen uitvoeren!

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je website is het belangrijk om deze zo fit mogelijk te houden! Daarom is het belangrijk om je website te laten onderhouden. Door dit regelmatig te doen ben je verzekerd dat je website snel, up-to-date en beveiligd blijft. Daarnaast geeft een onderhoudsbeurt jouw ook de mogelijkheden om enkele kleine aanpassingen uit te laten voeren op je website. De onderhoudsbeurt á €50,- (excl. btw) per keer zorgt ervoor dat jouw site in top conditie blijft!

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je met je WordPress onderhoud.

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

u

Hoeveel kost wordpress onderhoud?

Je wordpress website laten onderhoud kost €50,- (excl. btw) per keer. Je bent dus vrij in de frequentie waarop je het onderhoud laat uitvoeren. Ook mag je zelf kiezen of dit per maand of per kwartaal gefactureerd word. Van te voren spreken we samen een frequentie af voor een jaar.

u

Hoevaak is WordPress onderhoud nodig?

Hele goede vraag! Ik raad aan om je wordpress website maandelijks een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je site altijd up to date blijft en goed blijft werken. Heb je een hele actieve site dan is het zelfs een optie om het nog vaker uit te laten voeren. Is je website minder belangrijk voor je business dan is om de maand of ieder kwartaal ook een optie.

Dus, website laten onderhouden?

Neem contact met mij op