Website optimaliseren

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Heeft jouw website optimalisatie nodig? Laat dan je website optimaliseren door Menno van Paassen. Door mijn jarenlange ervaring in bouwen van WordPress website weet ik precies wat jouw website nodig heb om beter te worden. Ik zorg onder andere voor een betere laadsnelheid, update’s, betere vindbaarheid en beter mobiel gebruik!

U

Goed vindbaar

9

Hoge laadsnelheid

Helemaal up-to-date

Geschikt voor mobiel

Website optimaliseren

Een website kan na verloop van tijd niet meer presteren zoals je dat graag zou willen. Dat kan door meerder factoren komen. Misschien is je website traag geworden, of doen sommige functies het niet meer goed. Dit betekend niet dat je gelijk een nieuwe website moet laten maken, maar we kunnen hem ook gaan optimaliseren! We maken je website sneller, beter, veiliger en gebruiksvriendelijker!

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost een website optimaliseren?

Dit hangt er een klein beetje vanaf wat je precies wilt laten optimaliseren. Maar ik geef jouw website een goede optimalisatie beurt vanaf €200,-. Dan zorg ik ervoor dat je website een stuk sneller laad én beter gevonden kan worden op Google.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoe ziet het proces eruit?

1. Offerte aanvragen

Eerst gaan we met elkaar kennis maken, dit kan telefonisch maar mijn voorkeur gaat uit naar samen een kopje koffie drinken bij jouw bedrijf. Dan kunnen we elkaar echt leren kennen, we kunnen aan voelen of er een eventuele samenwerking in zit. Om de offerte op te kunnen stellen gaan we samen de doelen bepalen en bedenken wat je met de website wilt. Vervolgens ontvang je per mail een geheel vrijblijvende offerte.

2. Gegevens aanleveren

Akkoord met de offerte? Top! Bedankt voor het vertrouwen. Maar voordat ik kan gaan beginnen met het optimaliseren van je nieuwe website heb ik eerst wat gegevens nodig. Denk hierbij aan de wachtwoorden voor op de website, Google Analytics en Search Console. 

3. Website optimaliseren

Aan de hand van de vast gestelde problemen gaan we aan de slag om deze te verbeteren. Ik ga ervoor zorgen om je website sneller te maken door verschillende technieken aan te passen. Ook loop ik alle update’s en de vindbaarheid van de website na.

5. Je website is verbeterd!

Is alles naar wens? Staan de laatste puntjes op de i? Dan zijn we klaar met optimaliseren! Mocht het nodig zijn koppel ik je website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat we de website kunnen monitoren.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over het optimaliseren van je website! Een website laten optimaliseren bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw website een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Dus, je website optimaliseren?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om je website te laten optimaliseren.

Of neem contact met mij op