Website Onderhoud Westland

Home  >  Diensten  >  Onderhoud

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Je website laten onderhouden is erg belangrijk voor de site! Voor een website is het erg belangrijk dat deze continue up-to-date blijft. De online wereld staat namelijk nooit stil en daarom moet uw website dat ook niet doen. Stil staan is in dit geval gelijk aan achteruitgang. Je auto moet je ook af een toe een beurtje geven toch? Dat is met je website precies het zelfde!

Wordpress updates

U

SEO Updates

l

Pagina controles

Plug-in updates

f

Kleine site aanpassingen

Thema updates

~

Website beveiliging

Backups

Website onderhoud Westland

Een website onderhouden is erg belangrijk voor de resultaten. Het is van groot belang dat het onderhoud van uw website op een goede manier wordt uitgevoerd. Aanpassingen maken en updaten van uw website kunnen namelijk bepaalde risico’s met zich mee brengen. Daarom wil ik u graag helpen om deze risico’s te ontnemen.

Wil je door mij jouw website laten onderhouden? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost website onderhoud Westland?

Het onderhouden van je website kost per keer €50,-. Je kan er zelf voor kiezen of je dit maandelijks, kwartaallijks, per half jaar of per jaar laat uitvoeren. Geen wurgcontracten, alles is geheel vrijblijvend!

Vraag gratis en vrijblijvend een website onderhoud aan!

Wat is er inbegrepen?

1. WordPress updates
Het updaten van WordPress moet altijd gebeuren! Want het up-to-date blijven van uw WordPress is van groot belang voor de veiligheid van uw site. Wanneer ik deze update’s uitvoer controleer ik ook altijd of alle plug-ins goed blijven werken!
2. SEO Updates
Door uw SEO instellingen regelmatig te verbeteren en aan te passen verhoogt u de kans dat uw positie in Google behoud. Bij deze onderhoudsservice controleer ik regelmatig of uw sites nog gebruik maken van de nieuwste zoektermen.
3. Pagina controles
Naast de belangrijke update’s controleer ik ook regelmatig al uw pagina’s of deze nog naar behoren functioneren. U ziet vast wel is op andere sites de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden.” Dit is een grote reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Ik zorg ervoor dat dit op uw site niet gebeurt!
4. Plug-in updates
Elke WordPress website maakt gebruikt van verschillende plug-ins. Het is ook belangrijk om deze plug-ins regelmatig bij te werken, zodat u website altijd blijft functioneren. Ik check regelmatig of er update’s beschikbaar zijn.
5. Thema updates
Uw website is gebouwd op basis van een thema, ook deze hebben update’s! U raad het al, deze moeten ook bijgehouden worden om goed te kunnen blijven functioneren met uw WordPress versie en plug-ins.
6. Kleine site aanpassingen
Uw website is eigenlijk nooit af. Er zullen vaak situatie’s komen dat u kleine aanpassingen wilt maken aan uw site. Dit kan gaan om teksten, afbeeldingen, de indeling of technische aanpassingen. Deze aanpassingen maken kunnen voor u soms uren kosten, maar kunnen door mij vaak binnen 5 minuten worden uitgevoerd! Mochten uw gewenste aanpassingen meer tijd kosten dan 30 minuten, dan zullen we in overleg de bijkomende kosten bespreken.
7. Website beveiliging
Ik zorg ervoor dat uw website regelmatig gemonitord word. Door regelmatig de juiste veiligheid-controles uit te voeren kunnen we de risico’s van externe gevaren beperken. Mocht er toch een probleem van buitenaf komen zal ik ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost.
8. Backups
Het regelmatig maken van backups is erg belangrijk voor het behoud van uw website. Deze moet regelmatig uitgevoerd worden zodat er bij problemen snel de website kunnen herstellen dankzij deze backup!

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over het onderhouden van je website! Een website laten onderhouden bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw website een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of [email protected] of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Dus, website laten onderhouden?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om je website te laten onderhouden.

Of neem contact met mij op