Een nieuwe website laten bouwen door Menno van Paassen.

Ik ontwerp en ontwikkel een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf een nieuwe website nodig?

Een website laten maken bij Menno van Paassen kan binnen een aantal weken. Ik ontwerp en ontwikkel op maakt gemaakte en unieke WordPress websites voor jouw bedrijf. Het ontwerp is 100% maatwerk zodat de website perfect aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en het het doel van de website.

l

Op maat gemaakt ontwerp

U

Goed vindbaar

9

Hoge laadsnelheid

f

Eenvoudig aan te passen

Eindeloze modules

Geschikt voor mobiel

Website laten bouwen

Een website zie ik niet als een kostenpost, maar als een investering. Wanneer je een website website laat bouwen door een deskundige zal hij zich vanzelf gaan terug verdienen. Dat komt omdat er een nagedacht word over de website, er zit een doel achter en de website dient als de oplossing.

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Waarom is het hebben van een goede website zo belangrijk?

Het hebben van een goede website kan essentieel zijn voor je bedrijf. Een website kan namelijk veel meer zijn dan alleen een online visitekaartje. Door strategisch na te denken over het doel en een oplossing daarvan kan je website een verlenging van je bedrijf worden.

Wanneer je dit goed inzet, kan je website vanzelf klanten binnen gaan halen, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen! Maar hoe doe je dat dan? Hoe haal je klanten binnen via je website? Daarvoor moet je goed nadenken over de opzet van je website. Ik help jouw bedrijf graag met het bouwen van een nieuwe website die automatisch geld gaat verdienen!

Hoeveel kost een website laten bouwen?

Ik ontwerp en ontwikkel een gloednieuwe website vanaf €1350. Dat is inclusief het ontwerpen, het ontwikkelen, de software, vullen van de content, aanpassingsrondes, het optimaliseren en het live zetten van de nieuwe website.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoe ziet het proces eruit?

1. Offerte aanvragen

Eerst gaan we met elkaar kennis maken, dit kan telefonisch maar mijn voorkeur gaat uit naar samen een kopje koffie drinken bij jouw bedrijf. Dan kunnen we elkaar echt leren kennen, we kunnen aan voelen of er een eventuele samenwerking in zit. Om de offerte op te kunnen stellen gaan we samen de doelen bepalen en bedenken wat je met de nieuwe site wilt. Vervolgens ontvang je per mail een geheel vrijblijvende offerte.

2. Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top! Bedankt voor het vertrouwen. Maar voordat ik kan gaan beginnen met het ontwerpen van je nieuwe website heb ik eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten voor op de website, het logo en andere huisstijl elementen en afbeeldingen. 

3. Website ontwerpen

Aan de hand van de opgeleverde bestanden, bepaalde doelen en de wensen die we besproken hebben start ik met het ontwerpen van de homepagina. Ik bedenk eerst hoe we de site gaan indelen en maak vervolgens een visueel ontwerp. Heb je hier feedback op? Geen probleem! We gaan door tot dat de site helemaal naar ons wens is.

4. Website ontwikkelen

Nadat het ontwerp goed gekeurd is ga ik aan de slag met het bouwen van je nieuwe website. Dit doe ik op een  tijdelijke website, zodat je eigen site gewoon online blijft. We beginnen met de home pagina, en gaan vervolgens door naar de andere pagina’s. Uiteraard zorg ik er voor dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn voor mobiel en tablet. Daarnaast optimaliseer ik de website ook voor Google en zorg ik ervoor dat hij lekker snel is.

5. Je nieuwe website is live!

Is alles naar wens? Staan de laatste puntjes op de i? Dan kan de website live! We verplaatsen de tijdelijke site naar je echte domeinnaam en ik controleer nog een keer of alles goed staat. Uiteraard koppel ik je website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat we de website kunnen monitoren.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Ik zou graag met je in gesprek willen over nieuwe website! Een website laten maken bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw website een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of [email protected] of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe website.