Webshop laten maken

Home  >  Diensten  >  Webshop

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Een webshop laten maken bij Menno van Paassen kan uw bedrijf helpen om meer sales binnen te halen! Is uw winkel nog niet online? Mist u daardoor klanten en omzet? Menno van Paassen helpt u om uw producten online te verkopen door middel van een nieuwe webshop.

l

Op maat gemaakt ontwerp

U

Goed vindbaar

9

Hoge laadsnelheid

f

Eenvoudig aan te passen

Eindeloze modules

Geschikt voor mobiel

Webshop laten maken

Het grote voordeel van een webshop ten opzichte van een fysieke winkel is dat uw webshop altijd geopend is. Hierdoor biedt u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een aankoop bij uw bedrijf te doen. Daarnaast is uw webshop niet gebonden aan een locatie en breid u gemakkelijk uw klantenkring uit. Door een webshop te laten maken in het Westland is dat mogelijk! Menno van Paassen levert op maat gemaakte WordPress webshop. Geen standaard thema’s, maar een uniek ontwerp. Met de WooCommerce integratie kan u eenvoudig al uw producten beheren.

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe webshop bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw webshop.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost een webshop laten maken?

Ik ontwerp en ontwikkel een gloednieuwe webshop vanaf €2000. Dat is inclusief het ontwerpen, het ontwikkelen, de software, vullen van de content, aanpassingsrondes, het optimaliseren en het live zetten van de nieuwe webshop.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoe ziet het proces eruit?

1. Offerte aanvragen

Eerst gaan we met elkaar kennis maken, dit kan telefonisch maar mijn voorkeur gaat uit naar samen een kopje koffie drinken bij jouw bedrijf. Dan kunnen we elkaar echt leren kennen, we kunnen aan voelen of er een eventuele samenwerking in zit. Om de offerte op te kunnen stellen gaan we samen de doelen bepalen en bedenken wat je met de nieuwe site wilt. Vervolgens ontvang je per mail een geheel vrijblijvende offerte.

2. Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top! Bedankt voor het vertrouwen. Maar voordat ik kan gaan beginnen met het ontwerpen van je nieuwe webshop heb ik eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten voor op de webshop, het logo en andere huisstijl elementen en afbeeldingen. 

3. Webshop ontwerpen

Aan de hand van de opgeleverde bestanden, bepaalde doelen en de wensen die we besproken hebben start ik met het ontwerpen van de homepagina. Ik bedenk eerst hoe we de site gaan indelen en maak vervolgens een visueel ontwerp. Heb je hier feedback op? Geen probleem! We gaan door tot dat de site helemaal naar ons wens is.

4. Webshop ontwikkelen

Nadat het ontwerp goed gekeurd is ga ik aan de slag met het bouwen van je nieuwe webshop. Dit doe ik op een  tijdelijke website, zodat je eigen site gewoon online blijft. We beginnen met de home pagina, en gaan vervolgens door naar de andere pagina’s. Uiteraard zorg ik er voor dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn voor mobiel en tablet. Daarnaast optimaliseer ik de webshop ook voor Google en zorg ik ervoor dat hij lekker snel is.

5. Je nieuwe webshop is live!
Is alles naar wens? Staan de laatste puntjes op de i? Dan kan de webshop live! We verplaatsen de tijdelijke site naar je echte domeinnaam en ik controleer nog een keer of alles goed staat. Uiteraard koppel ik je webshop ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat we de webshop kunnen monitoren.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over nieuwe webshop! Een webshop laten maken bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw webshop een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

Waarom moet ik jouw webshop bouwen?

Hele goede vraag! Waarom ben ik, Menno van Paassen, de geschikte kandidaat voor het bouwen van jouw website? Ten eerste ben ik een jonge freelancer, dus ik ben de uitvoerende schakel. Je heb met mij het contact, én ik voer de opdracht ook uit. Korte lijntjes dus! Daarnaast vind ik service erge belangrijk, dus zal ik altijd de telefoon opnemen en binnen een aantal uur reageren op je mailtje. Wat mij nog meer uniek maakt is dat ik van origine een ontwerper ben. Mijn focus is dus op het ontwerp van je website. Dus, wil je een website die er uniek uitziet, aansluit bij je doelen én je wensen? Dan raad ik je aan om met mij aan de slag te gaan! Ik heb er zin in!

Hoelang duurt het bouwen van een webshop?

Het bouwen van een website duurt vaak 1 tot 2 maanden. Dit hangt wel af van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Het bouwen van een website is een samenwerking, dus beide partijen moeten er aandacht aan geven.

Hoelang bouw jij al webshops?

Ik bouw al websites sinds 2016, dit heb ik altijd al gedaan via WordPress. Door de jaren heen heb ik voor tientallen bedrijven een website gemaakt. Een website laten maken door mij heb ik dus al de nodige tijd ervaring mee!

Met welk systeem bouw jij je webshops?

U kan een website laten maken Westland door mij! Ik bouw mijn websites met WordPress. Dit is met meest gebruikte systeem ter wereld. Uiteraard gebruik ik geen template’s, maar is alles maatwerk met behulp van mijn thema Divi.u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Zijn de webshops ook geschikt voor mobiel?

Al mijn websites zijn volledig geschikt om op mobiel te gebruiken. Aangezien bijna de helft van alle website bezoeken uitgevoerd worden op mobiel is het erg belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarom test ik uw websites altijd goed op mobiel, tablet en desktop.

Kan ik mijn webshop zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Dus, webshop laten maken?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe webshop? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om een webshop te laten maken.

Of neem contact met mij op