Webdesign westland

Een sterke en unieke website laten maken die jouw omzet verhoogt.

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je meer uit je website te halen!

Waarom een webdesign laten maken bij Menno van Paassen?

Webdesign westland nodig? Een website is meer dan een online visitekaartje! Hoe zorg ik ervoor dat jij meer omzet kan halen uit jouw website? Door mijn complete en persoonlijke aanpak maken we samen een unieke website die het beste aansluit bij jouw bedrijf. 

Op maat gemaakt ontwerp

Een uniek en professioneel ontwerp zorgt voor een betrouwbare uitstraling die perfect aansluit bij je bedrijf.

Eenvoudig aan te passen

Zelf teksten of afbeeldingen wijzigen is heel gemakkelijk binnen mijn gemakkelijk WordPress systeem.

Goed
vindbaar

De pagina’s van de website worden geoptimaliseerd zodat ze goed gevonden kunnen worden in Google.

Hoge
laadsnelheid

Een snelle website zorgt ervoor dat jouw bezoekers langer op je website blijven en vaker terug komen.

Geschikt voor mobiel

Een website die geschikt is voor mobiel, tablet en desktop is een must voor iedere website.

Laat je bedrijf groeien dankzij een nieuwe website!

Waarom webdesign westland?

Investering in de toekomst

Een website zie ik niet als een kostenpost, maar als een investering. Wanneer je een website website laat bouwen door een deskundige zal hij zich vanzelf gaan terug verdienen. Dat komt omdat er een nagedacht word over de website, er zit een doel achter en de website dient als de oplossing.

Prettige samenwerking

Een nieuwe website laten maken doen we echt samen! Dankzij jou kennis over je bedrijf en mijn expertise als website designer in het bouwen van websites maken we samen een nieuwe website die jouw bedrijf laat groeien! Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Hoeveel kost webdesign westland?

Als webbouwer zijn de meeste projecten waar ik aan werk hebben een waarde vanaf €1.500 en kunnen uitlopen tot €10.000. Ik ontwerp en ontwikkel unieke websites waarbij aandacht word besteed aan strategie, doel, ontwerp en eindgebruiker.

Dat is inclusief het ontwerpen, het ontwikkelen, de software, vullen van de content, aanpassingsrondes, het optimaliseren en het live zetten van de nieuwe website. De websites die ik als webdesigner ontwikkel worden gemaakt op project basis.

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je meer uit je website te halen!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoe ziet het proces eruit?

1. Kennis maken

Eerst gaan we met elkaar kennis maken, dit kan telefonisch maar mijn voorkeur gaat uit naar samen een kopje koffie drinken bij jouw bedrijf. Dan kunnen we elkaar echt leren kennen, we kunnen aan voelen of er een eventuele samenwerking in zit. Om de offerte op te kunnen stellen gaan we samen de doelen bepalen en bedenken wat je met de nieuwe site wilt. Vervolgens ontvang je per mail een geheel vrijblijvende offerte.

2. Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top! Bedankt voor het vertrouwen. Maar voordat ik kan gaan beginnen met het ontwerpen van je nieuwe website heb ik eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten voor op de website, het logo en andere huisstijl elementen en afbeeldingen. 

3. Website ontwerpen

Aan de hand van de opgeleverde bestanden, bepaalde doelen en de wensen die we besproken hebben start ik met het ontwerpen van de homepagina. Ik bedenk eerst hoe we de site gaan indelen en maak vervolgens een visueel ontwerp. Heb je hier feedback op? Geen probleem! We gaan door tot dat de site helemaal naar ons wens is.

4. Website ontwikkelen

Nadat het ontwerp goed gekeurd is ga ik aan de slag met het bouwen van je nieuwe website. Dit doe ik op een  tijdelijke website, zodat je eigen site gewoon online blijft. We beginnen met de home pagina, en gaan vervolgens door naar de andere pagina’s. Uiteraard zorg ik er voor dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn voor mobiel en tablet. Daarnaast optimaliseer ik de website ook voor Google en zorg ik ervoor dat hij lekker snel is.

5. Je nieuwe website is live!

Is alles naar wens? Staan de laatste puntjes op de i? Dan kan de website live! We verplaatsen de tijdelijke site naar je echte domeinnaam en ik controleer nog een keer of alles goed staat. Uiteraard koppel ik je website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat we de website kunnen monitoren.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Een plezier om mee samen te werken. Voor iedereen die op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!

David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via min netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!

Jesper van Mil

Van Mil Bouwprojecten

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen. Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Oude Delft Makelaardij

Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

u

Hoelang duur het om een website te laten maken?

Dit hangt een klein beetje af van de grootte van het project. Meestal duurt het bij webdesign westland de bouwfase van een website ongeveer 4 weken. Maar tussendoor hebben we regelmatig contact en geef ik je de tijd om feedback te geven. Afhankelijk van hoeveel tijd jij hiervoor nodig heb duren de meeste projecten tussen de 1 en 2 maanden.

u

Waarom zou je voor mij moeten kiezen?

Hele goede vraag! Waarom ben ik, Menno van Paassen, de geschikte kandidaat voor het bouwen van jouw website? Ten eerste ben ik een jonge freelancer en website designer, dus ik ben de uitvoerende schakel. Je heb met mij het contact, én ik voer de opdracht ook uit. Korte lijntjes dus! Daarnaast vind ik service erg belangrijk, dus zal ik altijd de telefoon opnemen en binnen een aantal uur reageren op je mailtje. Wat mij nog meer uniek maakt is dat ik van origine een ontwerper ben. Mijn focus is dus op het ontwerp van je website. Dus, wil je een website die er uniek uitziet, aansluit bij je doelen én je wensen? Dan raad ik je aan om met mij aan de slag te gaan! Ik heb er zin in!

u

In welk systeem bouw jij je websites?

Menno van Paassen gebruikt voor Webdesign Westland altijd gebruik van WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Echter gebruik ik niet de standaard template’s waar veel gebruikers het van kennen. Ik gebruik het systeem als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken.

u

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoef je niet in code’s te zitten, maar kan je aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen. Na afloop van het project spreken we nog een keer af en leg ik alles van A tot Z uit. Wil je niet zelf tijd kwijt zijn aan je website? Dan kan ik ook de aanpassingen voor je doorvoeren! Door middel van een onderhoudscontract pas ik maandelijks jouw website aan mocht je daar behoefte aan hebben. Dus, wil je een website laten maken in het Westland? Neem gerust dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Dus, webdesign westland nodig?

Neem contact met mij op