Vormgeving laten maken westland

Een sterke en unieke vormgeving laten maken die jouw bedrijf een goede eerste indruk geeft.

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je meer uit je huisstijl te halen!

Waarom vormgeving laten maken bij Menno van Paassen?

Heeft jouw bedrijf nog geen duidelijke vormgeving? Is er daardoor een gebrek aan eenheid? Menno van Paassen helpt jou om een professionele vormgeving passend bij jouw bedrijf. Vormgeving Westland kan de basis zijn van je bedrijfsuitstraling!

Logo

Een logo kan veel over jouw bedrijf zeggen. Zorg dat je een goede eerste indruk maakt met een mooi logo!

Huisstijl

Een huisstijl zorgt voor een consistente en professionele uitstraling, zowel online als offline.

Visitekaartje

Heb je vaak afspraken? Dan zijn visitekaartjes nog steeds een must om bij je te hebben!

Drukwerk

Flyers, folders of brochures blijven een doeltreffend middel om informatie over te brengen.

Laat je bedrijf groeien dankzij een strakke huisstijl

Waarom een logo of vormgeving laten maken?

Een goede vormgeving is de basis van jouw bedrijfsuitstraling. Wanneer alle uitingen van je bedrijf netjes, verzorgt en consistent gepresenteerd worden, laat je een professionele indruk achter. Wanneer er duidelijke richtlijnen zijn voor vormgeving zijn deze toe te passen op uw visitekaartjes, briefpapier, website, mails, presentaties, folders, webshop, maar ook je pand of wagen bestickering!Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw vormgeving.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost vormgeving?

Afhankelijk of je alleen een logo wilt of een complete huisstijl kunnen de prijzen variëren. Tijdens het proces gaan we met elkaar in gesprek over hoe het logo, of huisstijl er uit moet gaan zien. Op deze manier ontwerpen we samen een logo wat goed bij jou en je bedrijf past. De kosten voor het laten maken van een op maat gemaakt logo beginnen vanaf €350,-.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over je nieuwe logo! Vormgeving laten maken bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw bedrijf een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

u

Hoeveel voorstellen ontvang ik?

Wanneer je een logo of vormgeving laat maken door mij ga ik aan de slag met 3 verschillende voorstellen. Met deze voorstellen bepalen we de richting waar het logo op gaat. Vervolgens kan je natuurlijk altijd feedback geven en aanwijzingen voor aanpassingen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je een mooi eindresultaat krijgt!

u

Krijg ik de bestanden als het logo af is?

Zodra het logo af is krijg jij alle bestanden die je nodig hebt voor zowel online als offline gebruik! Je bent dus volledig in beheer van je eigen logo of huisstijl! Mocht je later nog een bepaalde versie van het logo nodig hebben kan je dit natuurlijk altijd opvragen.

Dus, vormgeving laten maken westland?

Neem contact met mij op