Strategische website laten maken 

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Een strategische website laten maken bij Menno van Paassen kan uw bedrijf helpen om meer klanten binnen te halen! Onderzoek, Strategie en User Experience staat hierbij centraal. Ik ontwerp en ontwikkel op maakt gemaakte en unieke WordPress websites voor jouw bedrijf. Alles is 100% maatwerk zodat de website perfect aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en het het doel van de website.

l

Op maat gemaakt ontwerp

U

Goed vindbaar

9

Hoge laadsnelheid

f

Eenvoudig aan te passen

Eindeloze modules

Geschikt voor mobiel

Strategische website laten maken

Een strategische website kan jouw bedrijf naar het volgende level tillen! Door goed onderzoek te doen naar de situatie en het bedrijf kunnen we jouw omzet laten groeien! Gericht onderzoek in combinatie met User Experience Design maakt jouw website Next-level! Door strategisch na te denken en een uitgebreid proces zorgvuldig uit te voeren komen we samen achter nieuwe problemen, maar ook oplossingen. Hierdoor kunnen we jouw doelgroep beter bedienen en een winstgevende website ontwikkelen.

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost een strategische website laten maken?

Ik ontwerp en ontwikkel een gloednieuwe website vanaf €3500. Dat is inclusief het ontwerpen, het ontwikkelen, de software, vullen van de content, aanpassingsrondes, het optimaliseren en het live zetten van de nieuwe website.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoe ziet het proces eruit?

1. Offerte aanvragen

Eerst gaan we met elkaar kennis maken, dit kan telefonisch maar mijn voorkeur gaat uit naar samen een kopje koffie drinken bij jouw bedrijf. Dan kunnen we elkaar echt leren kennen, we kunnen aan voelen of er een eventuele samenwerking in zit. Om de offerte op te kunnen stellen gaan we samen de doelen bepalen en bedenken wat je met de nieuwe site wilt. Vervolgens ontvang je per mail een geheel vrijblijvende offerte.

2. Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top! Bedankt voor het vertrouwen. Maar voordat ik kan gaan beginnen met het ontwerpen van je nieuwe website heb ik eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten voor op de website, het logo en andere huisstijl elementen en afbeeldingen. 

3. Strategie Sessie

Onderzoek doen naar het probleem, een strategie bepalen! Deze fase is erg belangrijk en uitgebreid! We duiken in de doelgroep en bepalen de pagina structuur door middel van wireframes. Deze fase maakt het verschil tussen een normale en een strategische website.

4. Website ontwerpen

Aan de hand van de opgeleverde bestanden, bepaalde doelen en de wensen die we besproken hebben start ik met het ontwerpen van de homepagina. Ik bedenk eerst hoe we de site gaan indelen en maak vervolgens een visueel ontwerp. Heb je hier feedback op? Geen probleem! We gaan door tot dat de site helemaal naar ons wens is.

5. Website ontwikkelen

Nadat het ontwerp goed gekeurd is ga ik aan de slag met het bouwen van je nieuwe website. Dit doe ik op een  tijdelijke website, zodat je eigen site gewoon online blijft. We beginnen met de home pagina, en gaan vervolgens door naar de andere pagina’s. Uiteraard zorg ik er voor dat alle pagina’s goed geoptimaliseerd zijn voor mobiel en tablet. Daarnaast optimaliseer ik de website ook voor Google en zorg ik ervoor dat hij lekker snel is.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over nieuwe website! Een strategische website laten maken bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw website een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

Waarom moet ik jouw website bouwen?

Hele goede vraag! Waarom ben ik, Menno van Paassen, de geschikte kandidaat voor het bouwen van jouw website? Ten eerste ben ik een jonge freelancer, dus ik ben de uitvoerende schakel. Je heb met mij het contact, én ik voer de opdracht ook uit. Korte lijntjes dus! Daarnaast vind ik service erge belangrijk, dus zal ik altijd de telefoon opnemen en binnen een aantal uur reageren op je mailtje. Wat mij nog meer uniek maakt is dat ik van origine een ontwerper ben. Mijn focus is dus op het ontwerp van je website. Dus, wil je een website die er uniek uitziet, aansluit bij je doelen én je wensen? Dan raad ik je aan om met mij aan de slag te gaan! Ik heb er zin in!

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Het bouwen van een website duurt vaak 1 tot 2 maanden. Dit hangt wel af van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Het bouwen van een website is een samenwerking, dus beide partijen moeten er aandacht aan geven.

Hoelang bouw jij al websites?

Ik bouw al websites sinds 2016, dit heb ik altijd al gedaan via WordPress. Door de jaren heen heb ik voor tientallen bedrijven een website gemaakt. Een website laten maken door mij heb ik dus al de nodige tijd ervaring mee!

Met welk systeem bouw jij je websites?

U kan een website laten maken Westland door mij! Ik bouw mijn websites met WordPress. Dit is met meest gebruikte systeem ter wereld. Uiteraard gebruik ik geen template’s, maar is alles maatwerk met behulp van mijn thema Divi.u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Zijn de websites ook geschikt voor mobiel?

Al mijn websites zijn volledig geschikt om op mobiel te gebruiken. Aangezien bijna de helft van alle website bezoeken uitgevoerd worden op mobiel is het erg belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarom test ik uw websites altijd goed op mobiel, tablet en desktop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Dus, strategische website laten maken?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om een strategische website te laten maken.

Of neem contact met mij op