Logo laten maken Westland

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Een logo laten maken Westland! Heeft jouw bedrijf nog geen duidelijke vormgeving? Is er daardoor een gebrek aan eenheid? Menno van Paassen helpt jou om een professionele vormgeving passend bij jouw bedrijf. Uw logo kan de basis zijn van je bedrijfsuitstraling!

Logo

Visitekaartje

Huisstijl

Drukwerk

Logo laten maken Westland

Een goede vormgeving is de basis van jouw bedrijfsuitstraling. Wanneer alle uitingen van je bedrijf netjes, verzorgt en consistent gepresenteerd worden, laat je een professionele indruk achter. Wanneer er duidelijke richtlijnen zijn voor vormgeving zijn deze toe te passen op uw visitekaartjes, briefpapier, website, mails, presentaties, folders, webshop, maar ook je pand of wagen bestickering!

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost een logo laten maken Westland?

Afhankelijk of je alleen een logo wilt of een complete huisstijl kunnen de prijzen variëren. De kosten voor het laten maken van een op maat gemaakt logo beginnen vanaf €250,-.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over je nieuwe logo! Logo laten maken Westland bij Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw bedrijf een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of [email protected] of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Dus, Logo laten maken Westland?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om een logo laten maken Westland.

Of neem contact met mij op