Fotograaf Westland

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Fotografie nodig voor je bedrijf? Menno van Paassen kan je helpen om je bedrijf professioneel in beeld te brengen! Laat jezelf en je bedrijf zien aan je potentiële klanten door een professionele indruk achter te laten.

Bedrijfsfotografie

Productfotografie

9

Hoge laadsnelheid

Portretfotografie

Evenementfotografie

Geschikt voor mobiel

Fotograaf uit het Westland nodig?

Zowel online als offline is het erg belangrijk dat jouw bedrijf een goede indruk achterlaat. Goede fotografie kan je hierbij helpen. Door jouw bedrijf te fotograferen kan je aan de wereld laten zien wat je doet en waar je dat doet. Hierdoor creëer je een eerlijke uitstraling en geef je de bezoeker een kijkje in de keuken. En stockfoto’s dan? Deze kunt je beter vermijden. Ze laten geen realistische verbeelding van de werkelijkheid zien. Door eigen fotografie kweek je meer vertrouwen.

Wil je samen met mij het doel voor jouw nieuwe website bepalen? Laten we dan samen in gesprek gaan zodat we een oplossing kunnen bedenken voor jouw website.

Ruim 50 ondernemers gingen jou het afgelopen jaar voor.

Als freelance designer heb ik al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken!

Bekijk alle klanten waarvoor ik gewerkt heb en de referenties!

Hoeveel kost fotografie westland

Ik kom graag bij je langs om je bedrijf te fotograferen. De kosten hiervan beginnen bij €250,-. In overleg kunnen we een concrete prijs samenstellen. Dit is afhankelijk van het aantal foto’s en duur van de shoot.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Met welke soorten fotografie kan ik je bij helpen?

1. Bedrijfsfotografie
Wil je laten zien hoe jouw bedrijf eruit ziet? De processen van je werkzaamheden in beeld brengen is een waardevolle investering. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van je pand, tot auto’s, tot werkomgeving.
2. Portretfotografie
Laat je bezoekers zien wie er bij jouw bedrijf werken! Door middel van mooie portret foto’s van je personeel kan je een betrouwbare indruk geven. Maak al je portret foto’s in dezelfde stijl voor een complete look!
3. Productfotografie
Wilt je je eigen producten verkopen door middel van een webshop? Laat deze dan professioneel fotograferen! Door alle producten in dezelfde setting te fotograferen creëer je een overzichtelijke en rustige webshop.
4. Evenementfotografie
Heb je een evenement waar je graag foto’s van zou willen hebben? Dat begrijp ik goed! Bijzondere momenten verdienen bijzondere foto’s. Laat je evenement door mij vast leggen en presenteer dit op jouw website of social media.

Zullen we aan de slag gaan?

Ik zou graag met je in gesprek willen over fotografie! Je bedrijf laten fotograferen door Menno van Paassen kan jouw bedrijf verder helpen. Ik ga graag de uitdaging aan om van jouw bedrijf een echte marketing machine te maken die jou meer omzet gaat leveren! Neem gerust contact met mij op via +316 12 35 70 55 of info@mennovanpaassen.nl of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Hoe mijn klanten terug kijken op onze samenwerking

Als freelance designer is voor mij de persoonlijke service en de verwachtingen overtreffen erg belangrijk.

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno van Paassen heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen.
Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!
Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Dus, website laten maken?

Neem contact met mij op

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om een website te laten maken.

Of neem contact met mij op