Mijn diensten

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Als freelance designer heb ik, Menno van Paassen, jarenlange ervaring en expertise in het bouwen van unieke WordPress websites. Ik kan jouw bedrijf helpen met verschillende diensten, die stuk voor stuk om jouw website heen draaien. Dit varieert van vormgeving, tot de hosting, tot het bouwen van de website.

Een op maat gemaakt ontworpen WordPress website die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Wil jij een nieuwe website laten maken of is jouw website toe aan een upgrade? Met een website van Menno van Paassen haal je nieuwe klanten binnen.

Ik noem het ook wel een Next-level website. Een strategische website waar we volledig in jouw doelgroep duiken. We doen uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf en we bedenken een doeltreffende oplossing om meer klanten binnen te halen.

Ben je een kleine ondernemer en heb je een klein bedrijf? Of bouw je zelf graag aan je website? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de Workshop Website bouwen in WordPress echt iets voor jou!

Wil je producten verkopen via je website? Ik bouw een op maat gemaakte WooCommerce webshop voor jouw bedrijf. Een webshop die automatisch voor jou gaat verkopen. Laat die extra sales maar komen!

Is je website op dit moment erg traag? Of is hij niet veilig? Of word hij he-le-maal niet gevonden via Google? Laat dan je website optimaliseren! Ik verbeter jouw website zodat deze meer klanten binnen gaat halen.

Een website is net een auto, die heeft af en toe onderhoud nodig! Om er voor te zorgen dat je website blijft draaien zoals dat hoort, moet je zorgen dat alles up-to-date blijft! Laat Menno van Paassen je website een beurtje geven!

Gewoon goede hosting nodig? Ik regel alles van A tot Z voor jouw webhosting zodat je hier zelf geen hoofdpijn van krijgt! Laat Menno van Paassen alles regelen, van domeinnaam, tot hosting, email en beveiliging.

Een opvallende logo, huisstijl of drukwerk voor jouw bedrijf? Een huisstijl is de basis van ieder bedrijf. Dus, wat voor indruk wil jij maken met je unieke logo? Laat je bedrijf voor zichzelf spreken!

Een website wordt gedragen door de fotografie! Je bezoeker wilt niet alleen lezen, maar hij wilt zien wie jij bent en wat jij doet! Heb je geen goede foto’s? Laat Menno van Paassen jouw bedrijf, product, dienst of personeel fotograferen.