Neem gerust contact met mij op!

Contact informatie

Bedrijfsinformatie

KVK: 72643579

IBAN: NL44 RABO 0333 0120 97

BTW: NL002375504B16

Kantooradres

Oude Liermolenweg 5, 2678MN

De Lier, Nederland

Postadres

Dorppolderweg 2, 2678 NM

De Lier, Nederland

Bent u geïnteresseerd geraakt over mijn diensten?

Dan kan u mij bereiken om geheel vrijblijvend uw ideeën te bespreken! Dit kan door middel van email of telefoon of door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Komt u een keer langs?

Vanuit mijn kantoor aan de Oude Liermolenweg 5 in De Lier kan ik u ontvangen met een lekker kopje koffie! In mijn kantoor kunnen we geheel vrijblijvend al uw ideeën bespreken. Ook hebben we de beschikking tot een vergaderruimte waarin we tot 15 personen kunnen vergaderen en uw ideeën bespreken!  Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken.

Ik sta altijd open voor ideeën!

Wilt u een nieuw bedrijf starten? Heeft u een goed idee voor een website? Een App? Een platform of iets anders gaafs? Ik sta altijd open voor uitdagende ideeën. Voor alles moet een eerste keer zijn, dus mocht u met iets nieuws aankomen wil ik graag die uitdaging samen aangaan! Spelen er andere ideeën zoals een eventuele samenwerking of stage? Neem vooral contact met mij op! Ik ben altijd bereikbaar via email, mobiel of Whatsapp. Een van de voordelen van samenwerken met een freelancer is dan ook dat ik altijd snel zal reageren! U hoef dus niet een halve week te wachten tot een antwoord op uw mail.