Welkom in

The Most Valuable Place

dé plek waar je alles kan vinden over design, online marketing en websites!

door Menno van Paassen

Hoeveel kost website onderhoud?

Hoeveel kost website onderhoud?

Zodra je website af is en in de lucht hangt, betekent dit niet dat hij voor altijd zo kan blijven staan. Je moet altijd aan je website blijven sleutelen om het maximale resultaat eruit te halen. Daarom vandaag in een nieuw artikel, hoeveel kost website onderhoud?

Lees meer
Waarom een WordPress website?

Waarom een WordPress website?

Waarom bouw ik al mijn websites met het Content Management Systeem Wordpress? Wordpress is het meest gebruikte website systeem ter wereld! Vandaag vertel ik jullie waarom ik dit gebruik met een aantal van de vele voordelen van dit systeem!

Lees meer
Logo laten maken in het Westland

Logo laten maken in het Westland

Bent u een bedrijf wat zich gevestigd heeft in het Westland? Dan kan ik mij goed voorstellen dat u graag samenwerkt met andere Westlanders. U kan bij mij uw logo laten maken vanuit het Westland. Laten we samen aan de slag gaan voor een mooi nieuw logo!

Lees meer
12 Beste Gratis Stockfoto Websites

12 Beste Gratis Stockfoto Websites

Fotografie is altijd een belangrijk onderdeel van een website. Daarom bied ik mijn klanten altijd graag fotografie aan om hun website nog persoonlijker te maken! Alleen soms is dit niet genoeg. Bekijk daarom nu snel mijn lijst met beste gratis stockfoto websites

Lees meer
Wat is een responsive website?

Wat is een responsive website?

U heeft deze term vast wel is vaker gehoord, een responsive website, of responsive design. Maar wat is een responsive website nou eigenlijk? Vandaag ga ik je daar in een nieuw artikel van The Most Valuable Place op een toegankelijke manier alles over vertellen!

Lees meer
Wat kost een website?

Wat kost een website?

Een hele herkenbare vraag die vaak gesteld wordt is, hoeveel kost een website? Het antwoord hierop is hetzelfde als de kosten vragen van een auto. Tussen een oude Opel en een nieuwe Mercedes zit namelijk een wereld van verschil in prijs, maar ook in kwaliteit.

Lees meer
De ultieme website checklist

De ultieme website checklist

Bij het bouwen van een website komt er meer bij kijken dan alleen het maken van een homepagina en wat informatie. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het succes van jouw site. Ik wil je graag een website checklist geven met de belangrijkste punten.

Lees meer
Waarom een huisstijl?

Waarom een huisstijl?

Een huisstijl, identiteit, branding of corporate identity, allemaal synoniemen voor het onderwerp waar wij het vandaag over gaan hebben! Hier in The Most Valuable Place wil ik je graag wat meer vertellen over het belang van, waarom een huisstijl? Lees het snel!

Lees meer
Welkom in the Most Valuable Place

Welkom in the Most Valuable Place

Bij deze wil ik je welkom heten op mijn blog, genaamd The Most Valuable Place. Op deze plek wil ik je wekelijks gaan helpen door waardevolle informatie te delen. Een plek waar jouw bedrijf meer van kan leren over het inzetten van websites, webshops en social media!

Lees meer

Bent u geïnteresseerd geraakt over mijn diensten?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op om uw ideeën te bespreken!

WordPress Lightbox

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!